Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. De la reacţia nebună a lui Şumudică, la golul fabulos marcat de Adrian Petre. Cum s-au descurcat stranierii în weekend

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. De la reacţia nebună a lui Şumudică, la golul fabulos marcat de Adrian Petre. Cum s-au descurcat stranierii în weekend

Special

Comentarii

Săptămâna care abia s-a încheiat a fost una bună pentru românii care evoluează în Estul Europei sau în ţările Arabe. Keşeru a marcat din nou, Tamaş a fost remarcatul etapei în Israel, în timp ce Şumudică şi Isăilă au câştigat în Arabia Saudită. Singurul român care a impresionat în vest a fost Adrian Petre. Internaţionalul de tineret a contribuit la victoria lui Esbjerg, care se menţine pe loc de play off în Danemarca.

Cele mai spectaculoase imagini ale săptămânii îl au în centru pe Marius Şumudică. Fostul antrenor al Astrei s-a bucurat nebuneşte după golul echipei sale marcat în minutul 96. A fost reuşita cu care Al Shabab s-a impus cu 1-0 pe terenul unei dintre echipele cu care se luptă pentru primele locuri. Al Shabab este pe locul 5 în Arabia Saudită, acolo unde Daniel Isăilă a produs surpriza etapei. Echipa sa a câştigat, tot în deplasare, cu 2-1, pe terenul liderului Al Hilal, formaţie pregătită de Jorge Jesus, cel care le-a antrenat în ultimii nouă ani pe Benfica şi Sporting.

Mai aproape de România, Tamaş a reuşit în Israel primul său gol al sezonului. Reuşita sa a venit în minutul 89 şi a adus victoria pentru Hapoel Haifa, care nu mai câştigase în ultimele patru etape.

În Bulgaria, aproape fiecare etapă înseamnă şi gol pentru Keşeru. Românul a marcat din nou şi are 16 reuşite în 20 de etape.

În campionatele puternice din Vest, Florin Andone a fost rezervă la Brighton. A intrat în repriza a doua, dar nu a reuşit să marcheze contra lui Chelsea. A primit un cartonaş galben după un duel cu David Luiz.

La Genoa, Ionuţ Radu a fost titular contra celor de la AS Roma. Echipa sa a fost învinsă cu 3-2, iar în ultimele 10 etape nu a câştigat niciodată.

În Danemarca, Adrian Petre este golgheterul echipei sale. A ajuns la şase goluri după ce în weekend a înscris în poarta lui Nordsjaelland.

Afla mai multe despre: scouterlaura mândrustranierivideo 

viewscnt
Articole similare