Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Doi antrenori români fac senzaţie în Europa. Puşcaş a fost erou pentru Palermo. Ce au făcut ceilalţi stranieri

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Doi antrenori români fac senzaţie în Europa. Puşcaş a fost erou pentru Palermo. Ce au făcut ceilalţi stranieri

Stranieri

Comentarii

Colega noastră Laura Mândru îţi propune o trecere în revistă a evoluţiei fotbaliştilor români din străinătate în această etapă. Din China vin veşti triste, însă un antrenor român face minuni în Belgia. Keşeru a fost inca o data senzaţional pentru Ludogoreţ, în timp ce Puşcaş şi Adrian Petre au marcat din nou pentru echipele lor.

Dan Petrescu nu a reuşit minunea în China. Echipa sa, Guizhou Hengfeng, a ratat menţinerea în prima ligă, cu două etape înainte de final. Aceasta este prima retrogradare din cariera lui Dan Petrescu.



Tot în China, Cosmin Olăroiu şi echipa sa, Jiangsu Suning, au câştigat cu 3 la 1 partida cu Hebei. Olăroiu e sigur de locul al cincilea.

Doi antrenori români fac senzaţie în Europa. Ladislau Boloni şi Preud'homme, ultimii tehnicieni care au câştigat titlul cu Standard, s-au înfruntat ieri la Liege. Câştig de cauză a avut românul. Echipa sa, Antwerp, s-a impus cu 2 la 0 şi e pe locul al treilea în campionatul Belgiei.

În schimb, Răzvan Lucescu e lider în Grecia, dar PAOK a pierdut în această rundă primele puncte din acest sezon. Vicecampioana a remizat cu Atromitos, ocupanta poziţiei secunde.

Din Anglia, a venit în acest weekend o veste excelentă pentru Cosmin Contra. Florin Andone a debutat pentru Brighton, dar echipa sa a pierdut pe terenul lui Everton, 1 la 3.

Atacantul care i-a luat locul lui Andone în echipa naţională, George Puşcaş, a marcat cel de-al doilea său gol pentru Palermo. Vârful cumpărat de la Inter Milano pentru 3,3 milioane de euro a punctat decisiv contra lui Cosenza şi i-a trimis pe sicilieni în fotoliul de lider.

Alţi doi atacanţi de naţională au înscris în finalul de săptămână. Claudiu Keşeru a reuşit un hattrick în partida câştigată de Ludogoreţ în faţa lui Etar cu 4 la 1. A ajuns la 13 goluri marcate şi e golgheterul campionatului.

Iar internaţionalul de tineret Adrian Petre a marcat din nou pentru Esbjerg, după ce o făcuse şi cu o etapă înainte. Atacantul de 20 de ani a înscris în remiza 2 la 2 cu Midtjylland, campioana Danemarcei. Petre a ajuns la cota şapte în această stagiune, în toate competiţiile.

Şi Gabi Enache e într-o formă excelentă. Fundaşul a punctat pentru a doua etapă la rând pentru Partizan Belgrad, de această dată în victoria cu 2 la 0 în faţa lui Vojvodina. Până la aceste reuşite, Enache nu mai marcase de doi ani, când îmbrăca tricoul lui FCSB.

Ionuţ Radu a avut un meci de coşmar în Italia. A primit cinci goluri din partea lui Inter. A fost cea mai drastică înfrângere a echipei sale, Genoa, în acest sezon. În şapte meciuri în care a apărat poarta genovezilor, Radu a primit în total 14 goluri.

În schimb, titularul dintre buturile echipei naţionale a bifat al doilea meci consecutiv fără gol primit. Tătăruşanu a închis poarta în Nantes - Guingamp 5 la 0.

Ştefan Radu s-a descurcat şi el excelent. Fundaşul a fost integralist în victoria lui Lazio cu SPAL, 4-1. Radu şi-a prelungit contractul cu biancocelestii până în 2021.

Încheiem acest episod din Scouter cu românii din campionatul Cehiei. Stanciu, Chipciu, Niţă şi Vătăjelu l-au înfruntat pe Băluţă, în Sparta Praga - Slavia. Derbyul praghez s-a încheiat 2 la 2, iar Stanciu a obţinut o lovitură de la 11 metri.

Afla mai multe despre: scouterlaura mandrustranieri 

viewscnt
Articole similare