Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Lucescu defilează în Grecia, Şumudică face spectacol la arabi! Ce fotbalist român s-a accidentat serios

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Lucescu defilează în Grecia, Şumudică face spectacol la arabi! Ce fotbalist român s-a accidentat serios

Stranieri

Comentarii

Asa cum probabil v-ati obisnuit deja, Premiantul acestei săptămâni este tot Răzvan Lucescu. Echipa sa a câştigat din nou şi mai are nevoie de doar câteva victorii pentru a câştiga titlul. Constantin Gâlcă şi-a găsit echipă şi a debutat deja în prima ligă din Danemarca, Iar Sumudica s-a bucurat de o noua victorie in Arabia Saudita. Marcatorii acestei saptamani au fost Vatajelu si Bicfalvi

PAOK defilează spre titlu în Grecia. A câştigat cu 3-0 un meci cu un adversar greu din campionat, Atromitos, echipă aflată pe locul 4. Vulturii se menţin la şapte puncte de locul doi şi mai au nevoie de patru victorii în ultimele şase etape pentru a cuceri campionatul după o pauză de 34 de ani. Lucescu a bifat deja prima performanţă la PAOK. Echipa sa nu a mai pierdut de un an în prima ligă din Grecia.

Plecarea de la Sparta Praga îi priieşte lui Bogdan Vătăjelu. Românul a marcat primul său gol pentru Jablonec şi a fost decisiv în victoria cu 2 la 1 asupra lui Teplice. Vătăjelu a marcat în minutul 53 golul de 1-1. Victoria a asigurat-o în mare măsură pe Jablonec de prezenţa în playoff. Este pe locul 4 acum, cu nouă puncte avans faţă de zona din afara playoffului.

Veşti proaste pentru selecţionerul Cosmin Contra! Florin Andone s-a accidentat la încălzire, înaintea meciului pe care Brighton l-a jucat cu Crystal Palace şi nu a mai evoluat deloc, deşi iniţial fusese anunţat titular. Andone se afla pe lista preliminară anunţată de Contra înaintea dublei cu Suedia şi cu Insulele Feroe.

Ocolit de selecţioner pentru meciurile cu Suedia şi Insulele Feroe, Eric Bicfalvi a fost decisiv pentru FC Ural în Cupa Rusiei. Bicfalvi a marcat singurul gol al meciului retur cu Spartak Moscova şi a calificat-o pe Ural în semifinalele competiţiei. În tur fusese 1 la 1. Pentru Bicfalvi a fost al cincilea gol din acest sezon. A mai marcat de patru ori în campionat.

În Arabia Saudită, Marius Şumudică şi colonia sa de români au obţinut o nouă victorie. Cu Găman integralist şi Budescu pe teren în ultimele opt minute, Al Shabab a învins-o cu 2-1 pe Al Faisaly. Echipa lui Şumudică şi-a consolidat astfel poziţia a treia în clasament, când mai sunt şapte etape până la finalul sezonului.

Alexandru Mitriţă a fost titular la New York City, care a jucat pe celebrul stadion al echipei de baseball New York Yankees duelul cu DC United. S-a terminat 0-0, dar Mitriţă a fost lăudat pentru pasele sale şi pentru modul cum s-a integrat în Major League Soccer.

Constantin Gâlcă a debutat la noua sa echipă. Fostul antrenor de la FCSB a preluat-o pe Vejle, ultima clasată din Danemarca, şi obţinut o remiză, 1-1,  la meciul de debut.

Vlad Chiricheş a fost titular într-un meci al lui Napoli din Serie A pentru prima dată în 2019. Stoperul a jucat prima repriză în meciul din deplasare cu Sassuolo, care s-a încheiat la egalitate, 1-1. Napoli este pe locul doi în Italia, la 12 puncte în spatele liderului Juventus. 

Afla mai multe despre: scouterlaura mandru 

viewscnt
Articole similare