Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Performanţă fantastică reuşită de Ionuţ Radu. Laude şi pentru ceilalţi portari români

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Performanţă fantastică reuşită de Ionuţ Radu. Laude şi pentru ceilalţi portari români

Stranieri

Comentarii

Selecţionerul Cosmin Contra are motive de bucurie. Şi asta pentru că stranierii au avut un sfârşit de săptămână foarte bun. Portarii naţionalei s-au ridicat la înălţimea asteptarilor şi au fost remarcaţi de presa din Franţa şi Italia, iar Nicolae Stanciu a fost încă o dată decisiv pentru Sparta Praga. Si George Puşcas, proaspăt convocat la echipa mare, a înscris pentru a doua etapa consecutivă pentru Palermo.

Portarii naţionalei sunt în formă maximă. Ciprian Tătăruşanu a fost remarcatul presei din Hexagon după remiza lui Nantes, 1-1 la Rennes. Portarul român a apărat un penalty în minutul 57 şi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai canarilor.

Şi Costel Pantilimon a avut o nouă prestaţie bună în Championship. Uriaşul lui Nottingham Forest a închis poarta în faţa lui Stoke. A fost a şaptea partidă din acest sezon în care Pantilimon nu a primit gol. Nottingham are a treia cea mai bună apărare din campionat şi este la doar un punct de locurile de playoff.

Tânărul Ionuţ Radu a avut intervenţia etapei în Serie A. Căpitanul selecţionatei de tineret a salvat incredibil în faţa lui Milik. Însă chiar şi aşa, Genoa a pierdut acasă, 1-2, în faţa lui Napoli, după un autogol primit în ultimul minut.

Florin Niţă a fost titular pentru Sparta Praga, însă un alt român a fost în prim plan. Nicolae Stanciu a avut un debut slab în deplasarea de la Karvina, a greşit la golul primit însă apoi s-a revanşat şi a decis partida. Căpitanul Spartei a înscris golul victoriei, al 4-lea din acest sezon, şi a fost cel mai activ şi cel mai periculos fotbalist de pe teren. Şi Bogdan Vătăjelu a fost titular şi s-a evidenţiat prin prestaţia sa. A avut o pasă de gol şi i-a provocat eliminarea lui Budinsky, unul dintre cei mai buni fotbalişti ai gazdelor. Al patrulea român de la Sparta, Alexandru Chipciu, a fost suspendat pentru această partida.

Nu doar din Cehia vin veşti bune. În Serie B, George Puşcaş a sărbătorit cum trebuie convocarea la naţionala mare. Pentru a doua etapă consecutivă, atacantul român a înscris pentru Palermo. Puşcas a deschis scorul în victoria 3-0 cu Pescara. Sicilienii au ajuns la a treia victorie consecutivă şi sunt lideri în Serie B.

În Turcia Iasmin Latovlevici a creat un nou gol pentru Bursaspor. Fundaşul stânga a oferit un assist pentru Ertugrul în prima repriză. N-a fost, însă, un final fericit pentru Crocodili, care au pierdut acasă, 1-2 cu Kasimpaşa şi au rămas în zona pericuolasă, la doar un punct de retrogradare.

Afla mai multe despre: scoutertelekomstranierilaura mandru 

viewscnt
Articole similare