Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Săptămâna Mare a adus evoluţii bune pentru jucătorii români din străinătate. Trei dintre ei au înscris

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Săptămâna Mare a adus evoluţii bune pentru jucătorii români din străinătate. Trei dintre ei au înscris

Special

Comentarii

Marcatorii etapei sunt Eric Bicfalvi, Dragoş Grigore şi Adrian Petre, în timp ce Răzvan Marin, Costel Pantilimon, şi George Puşcaş au fost decisivi pentru echipele lor. Pe final de sezon, Constantin Gâlcă are emoţii mari şi se va lupta pentru menţinerea în prima ligă daneză.

Costel Pantilimon a fost declarat jucătorul partidei dintre Queens Park Rangers şi Nottingham Forest. Goalekeaperul naţionalei a apărat o lovitură de la 11 metri pe final de meci, iar echipa sa a reuşit să se impună cu 1-0. În acest, Pantilimon a apărat în 44 de partide pentru Nottingham, care este pe locul 10 în Championship. 
 
Răzvan Marin nu a mai marcat etapa aceasta, dar a dat o pasă de gol. Marin a fost căpitan la Standard, însă echipa sa a fost învinsă cu 2-1 de Antwerp, echipă antrenată de Ladislau Boloni. 
 
Eric Bicfalvi a marcat, din nou, pentru FC Ural. Românul a deschis scorul în deplasarea cu UFA, dar echipa sa a suferit una dintre cele mai drastice înfrângeri ale sezonului. A fost învinsă cu 4-1. 
 
În liga a doua din Italia, George Puşcaş a dat o pasă decisivă cu câlcâiul, iar echipa sa a evitat o înfrângere pe terenul lui Livorno. A fost 2-2. Punctul obţinut o menţine pe Palermo pe locul trei. 
 
În Danemarca, Adrian Petre a ajuns la 8 goluri marcate pentru Esbjerg. Reuşita sa din ultima etapă a fost decisivă. Esbjerg se menţine pe locul 3, după ce s-a impus cu 1-0 la Brondby. 
 
Finalul de sezon va fi cu miză pentru Constantin Gâlcă. Echipa sa, Vejle, va juca barajul pentru salvarea de la retrogradare. Ca să rămnână în prima ligă trebuie să câştige un duel cu o echipă de primă ligă, apoi cu echipa care s-a clasat pe locul trei în liga a doua. 
 
Ludogoreţ a făcut un pa greşit în lupta pentru titlu. Echipa lui Moţi, Keşeru, Dragoş Grigore şi Adi Popa a fost învinsă de Cherno More Burgas cu 2-1. Singurul lucru bun pentru românii din lotul campioanei Bulgariei a fost că Dragoş Grigore a marcat al treilea său gol. 
 
  

 

Afla mai multe despre: laura mândruscouterbicfalvidragoş grigoreadrian petre 

viewscnt
Articole similare