Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Tamaş loveşte din nou, Răzvan Lucescu, tot mai aproape de un titlu istoric în Grecia. Totul despre stranierii României

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Tamaş loveşte din nou, Răzvan Lucescu, tot mai aproape de un titlu istoric în Grecia. Totul despre stranierii României
Comentarii

A fost o săptămână bună pentru jucătorii români din străinătate. Răzvan Marin şi Gabriel Tamaş s-au remarcat în această etapă. Au înscris pentru Standard Liege şi pentru Hapoel Haifa. Şi antrenorilor le-a mers bine. Răzvan Lucescu în Grecia, Ladislau Boloni în Belgia şi Daniel Isăilă în campionatul Arabiei Saudite au obţinute rezultate importante pentru îndeplinirea obiectivelor.

Răzvan Marin a fost titular la Standard în derby-ul cu Anderlecht şi a făcut una dintre cele mai bune partide de când joacă în Belgia. Răzvan Marin a deschis scorul pentru Standard si s-a impus cu 2-1 contra fostei echipe a lui Stanciu şi Chipciu, care nu o duce deloc bine. Este pe locul 7.

În Israel, Gabriel Tamaş a marcat al doilea său gol din acest sezon. Reuşita lui Tamaş a salvat-o pe Hapoel Haifa si a obţinut un punct în deplasarea de la Maccabi Tel Aviv, care este pe primul loc şi nu a pierdut niciun meci în acest sezon. Şi echipa lui Tamaş trece printr-o perioadă bună. S-a apropiat la un singur punct de podium şi nu a mai pierdut de 11 etape. 

În Italia, Ionuţ Radu s-a remarcat din nou la Genoa. Portarul naţionalei de tineret a bifat al 18-lea meci din acest sezon în poarta genovezilor şi nu a dezamăgit. Paradele lui Radu au contat. Echipa sa a terminat la egalitate, 1-1, duelul cu Sassuolo.

PAOK Salonic rămâne neînvinsă în Grecia. Echipa lui Răzvan Lucescu a terminat la egalitate, 1-1, meciul jucat pe terenul lui AEK Atena, campiona en titre. Pentru PAOK, a fost a doua remiză din acest sezon. Vulturii mai au 17 victorii şi au un avans de şase puncte în fruntea clasamentului. Următoarea clasată este Olympiakos Pireu.

În Arabia Saudită,  echipa antrenată de Daniel Isăilă a obţinut o victorie dramatică. Al Hazem a fost condusă, a egalat în minutul 79, iar golul victoriei a fost marcat în minutul 93. Succesul menţine echipa lui Isăilă deasupra liniei retrogradării. 

Afla mai multe despre: scouterlaura mandrurazvan marinstandard liegegabriel tamasstranieri 

viewscnt
Articole similare