Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Veşti excelente pentru Contra! Un român a reuşit un HATTRICK în Cipru, iar Răzvan Marin a făcut SPECTACOL în Belgia

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Veşti excelente pentru Contra! Un român a reuşit un HATTRICK în Cipru, iar Răzvan Marin a făcut SPECTACOL în Belgia

Special

Comentarii

Paul Batin are Cipru la picioare, dupa ce a reusit un hat-rick etapa aceasta iar Răzvan Marin se pregăteşte temeinic să îl înlocuiască pe De Jong la Ajax. In acelasi timp, antrenorii romani din strainatate s-au bucurat alaturi de echipele lor pentru victoriile din aceasta runda. Marcatorii etapei sunt Vasile Mogos, Paul Batin, Dorin Rotariu si Liviu Antal. Va invit sa urmarim imaginile.

Răzvan Lucescu a bifat o nouă victorie cu PAOK şi s-a apropiat şi mai mult de titlu. Lucescu şi-a învins fosta echipă, pe Xanthi, cu 2-1 şi a ajuns la 100 de meciuri câştigate în Grecia. PAOK are zece puncte avans faţă de Olympiacos, cu patru etape înainte de finalul campionatului.

Alţi doi antrenori români s-au bucurat la finalul săptămânii trecute. Marius Şumudică a condus-o pe Al Shabab spre un nou succes, 2 la 1 contra lui Ohod şi e pe locul al treilea în Arabia Saudită.

În China, Cosmin Olăroiu şi Jiangsu Suning au câştigat cel de-al doilea meci din campionat, în trei etape. Formaţia românului a învins-o cu 3 la 2 pe Wuhan.

Răzvan Marin a impresionat după ce a fost anunţat transferul său la Ajax. A fost senzaţional contra lui Ladislau Boloni, în Standard - Antwerp 3 la 1. Marin a oferit două assisturi şi a fost aproape de un super gol.

Inclus de Contra în lotul provizoriu pentru dubla cu Suedia şi Feroe, dar lăsat ulterior acasă, Vasile Mogoş a înscris din nou în Serie B. Fundaşul a reuşit al patrulea gol stagional în Cremonese - Verona 1 la 1.

Tot în liga a doua din Italia, George Puşcaş a trecut în rolul de servant. Atacantul a dat o pasă de gol în remiza lui Palermo de pe terenul Cosenzei, 1 la 1.

Performerul etapei a fost Paul Batin. Fostul atacant de la CFR Cluj şi Dinamo a înscris de trei ori pentru Doxa în victoria cu 4 la 0 în faţa lui Ermis.

Dorin Rotariu a marcat în premieră pentru Astana. Atacantul transferat de la Brugge a securizat victoria echipei sale, 2 la 0, in etata a treia din campionatul din Kazahstan.

Liviu Antal şi-a reziliat contractul cu Zalgiris, dar nu şi-a găsit echipă, aşa că a revenit în Lituania cu gol. Atacantul a înscris în Atlantas - Zalgiris 0 la 3.

Afla mai multe despre: laura mândruscouter 

viewscnt
Articole similare