Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Weekend nebun pentru stranieri. Un fost dinamovist, erou pentru echipa sa de club

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Weekend nebun pentru stranieri. Un fost dinamovist, erou pentru echipa sa de club

Special

Comentarii

A fost un weekend plin de goluri pentru stranieri. În Bulgaria, Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru au fost decisivi în victoria lui Ludogoreţ cu Slavia Sofia iar Sergiu Buş a înscris golul victoriei pentru Levski în faţa lui Etar. Şi din Rusia vin veşti bune. Paul Anton a fost eroul lui Samara în duelul cu Rostov. Nu există însă doar motive de bucurie. În Cehia, Sparta Praga, echipă la care evoluează 4 români, a ajuns la a 3-a etapă consecutivă fără victorie în campionat. Mai multe detalii imediat.

Românilor din Bulgaria le-a mers cel mai bine săptămâna trecută. Trei jucători au marcat pentru echipele lor. Cosmin Moţi a înscris primul gol pentru Ludogoreţ în duelul  de pe teren propriu cu Slavia Sofia. Campioana Bulgariei s-a impus cu 2-0 datorită lui Claudiu Keşeru, care a marcat din lovitură de la 11 metri. A ajuns la 15 goluri în acest sezon, iar echipa celor doi români este pe primul loc în campionat şi are un avans de şase puncte faţă de ŢSKA Sofia. Pe 3 este Levski, echipa lui Sergiu Buş, care a marcat primul său gol în campionatul Bulgariei. 

În Rusia, Paul Anton a marcat singurul gol al partidei dintre Samara şi FC Rostov. Internaţionalul român are 3 goluri reuşite pentru Samara în 16 partide jucate. 

În Italia, Ionuţ Radu şi Genoa au terminat la egalitate, 1-1, cu SPAL. Portarul naţionalei de tineret a avut câteva intervenţii senzaţionale şi şi-a salvat echipa de la o nouă înfrângere. 

În Grecia, PAOK rămâne neînvinsă în campionat. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a obţinut o nouă victorie şi îşi păstrează diferenţa de 7 puncte faţă de urmăritoarea Atromitos Arena. PAOK are 12 victorii şi o singură remiză în acest sezon. 

Aproape la fel de bine îi merge lui Ladislau Boloni în Belgia. Echipa sa, Antwerp, este pe locul doi după o victorie categorică în deplasare. 3-0 cu Cercle Brugge.

Veşti mai puţin bune vin din Cehia, acolo unde Florin Niţă şi Vătăjelu nu au jucat pentru Sparta Praga. Au jucat doar Stanciu şi Chipciu, dar echipa lor a fost învinsă cu 1-0, pe teren propriu de Teplice. Sparta Praga este pe locul 5, la 15 puncte de lider.

Afla mai multe despre: scouterlaura mândrustranieri,  

viewscnt
Articole similare