Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Weekend URIAŞ pentru românii din străinătate! S-a marcat un gol MAGNIFIC + un trofeu câştigat deja

VIDEO | SCOUTER, cu Laura Mândru. Weekend URIAŞ pentru românii din străinătate! S-a marcat un gol MAGNIFIC + un trofeu câştigat deja

Stranieri

Comentarii

Jucatorii romani au marcat pe banda rulanta etapa aceasta. Printre marcatori se numara Răzvan Marin, Florin Andone, Keşeru, Moti si George Puscas. Cel mai fericit este inca Dorin Rotariu, primul român din 2019 care cucereşte un trofeu. In randul antrenorilor Răzvan Lucescu şi Olăroiu au obţinut victorii in Grecia respectiv China.

Lui Răzvan Marin îi prieşte din ce în ce mai bine în campionatul Belgiei. A marcat din nou pentru Standard Liege şi a ajuns la cinci reuşite în acest sezon. Echipa sa este pe locul patru şi mai are nevoie de o singură victorie în ultimele două etape din sezonul regulat pentru a fi sigură de calificarea în play-off.

Un gol la fel de frumos l-a reuşit Florin Andone, în Anglia. Atacantul a fost rezervă în meciul dintre Brighton şi Huddersfield, a intrat în repriza a doua şi a marcat golul care a pus capăt unei serii de şapte etape fără victorie pentru alb-albaştrii.

În Bulgaria, Moţi şi Keşeru au fost şi ei decisivi. Au reuşit singurele goluri ale partidei dintre Ludogoreţ şi Botev Vratsa. Fostul dinamovist a marcat pentru 1-0, iar Keşeru a stabilit scorul final după o super execuţie.

În Kazakhstan, sezonul abia a început, iar primul meci a fost Supercupa. Dorin Rotariu a jucat primul său meci pentru Astana şi s-a ales cu trofeul. Este primul din cariera sa. A mai jucat doar o finală de Cupa României cu Dinamo.

Florin Niţă a fost omul meciului în duelul dintre Slovan Liberec şi Sparta Praga. Portarul naţionalei a apărat o lovitură de la 11 metri. Sparta s-a impus cu 1-0 şi a ajuns la patru victorii consecutive în campionat.

În Italia, Ştefan Radu a fost titular la Lazio, care s-a impus cu 3-0 contra marii rivale AS Roma. Pe final de meci, fundasul a primit un cartonas galben.

Ionuţ Radu a adunat deja două meciuri consecutive de când nu a mai primit gol, după ce Genoa a remizat 0-0 cu Frosinone.

În Serie B, George Puşcaş a reuşit al şaselea său gol pentru Palermo, care se menţine pe locul doi, direct promovabil în Serie A.

Alexandru Mitriţă i-a cucerit pe americani, după evoluţia sa din primul meci oficial pentru New York City. Fostul jucător al Universităţii Craiova a dat o pasă de gol  în partida de la Orlando, încheiată la egalitate, 2-2, şi a fost declarat jucătorul meciului de către site-ul echipei sale.

PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu merge fără greşeală în campionatul Greciei. O nouă etapă, o nouă victorie. Vulturii s-au impus cu 2-0 pe terenul lui Panathinaikos şi rămân lideri neînvinşi cu şapte etape înainte de final.

A început campionatul şi în China, acolo unde echipa lui Cosmin Olăroiu este una dintre favoritele la câştigarea campionatului. A şi câştigat duelul din prima etapă cu 3-2 contra lui Tianjin Teda. Două dintre golurile echipei sale au fost marcate de Alex Teixeira, brazilianul care a fost antrenat timp de şase ani de Mircea Lucescu la Şahtior Doneţk.

Afla mai multe despre: scouterlaura mandru,  

viewscnt
Articole similare