Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scrisoarea lui Conceicao pentru Moş Crăciun! Ce îşi doreşte portughezul

VIDEO | Scrisoarea lui Conceicao pentru Moş Crăciun! Ce îşi doreşte portughezul

CFR Cluj

Comentarii

Înaintea meciului cu Viitorul, antrenorul CFR-ului a dezvăluit care este cel mai frumos cadou de sărbători pe care l-ar putea primi. Cu o victorie în faţa fostei campioane dorinţa este aproape îndeplinită.

Antonio Conceicao a venit la sfârşitul lunii iulie la CFR iar finalul de an este cel mai dificil moment pentru lusitan după dezamăgirea ratării grupelor Europa League. Echipa lui va întâlni Viitorul şi FCSB, iar antrenorul de 57 de ani şi-a stabilit obiectivul. În faţa constănţenilor au pierdut campionii singurul meci din acest campionat. În tur, trupa lui Hagi se impunea cu 2-1 în Gruia.  
 
"Eu i-am trimis o scrisoare lui Moş Crăciun pentru a ne lăsa pe noi să terminăm anul pe primul loc. Viitorul este un adversar care ne-a pus probleme în meciul de pe terenul nostru. Viitorul este o echipă bună, cu jucători buni, care muncesc de foarte mulţi ani împreună. Au acelaşi antrenor, iar unii dintre jucători sunt acolo de când erau juniori. Au o idee bună de joc, pun multe probleme în joc, iar noi trebuie să ne pregătim pentru aceste dificiltăţi şi trebuie să jucăm la victorie. Vrem cele trei puncte, dar pentru asta trebuie să fim o echipă organizată, consistentă şi să jucăm cu mult curaj şi cu multă ambiţie pentru a câştiga"  a declarat tehnicianul aflat la al treilea mandat la CFR Cluj. 
 
Faţă de sezonul trecut, CFR are cu trei puncte mai puţin după 19 etape. Motiv pentru unii să facă o comparaţie între mandatul lui Petrescu şi cel al lui Conceicao. 
 
"Singurul lucru pe care pot să îl spun este că nu mă compar cu nimeni. Eu vreau să îmi fac treaba, vreau ca echipa pe care eu o antrenez să joace bine şi evident să îmi ating obiectivele. Obiectivul nostru este să jucăm pentru a deveni campioni, iar au asta fac. Muncesc zi de zi pemtru a lua titlu. Nu sunt preocupat de a fii mai bun sau mai slab decat alt antrenor. Eu am calităţile mele, am competenţele mele, îm plus munca depusă în trecut îmi confimră spusele, iar acum obiectivul meu este să fiu campion, asta e ceea mă preocupă pe mine. În rest, e ceea vă preocupă pe voi, jurnaliştii, să faceţi comparaţii" a fost reacţia lui Conceicao. 

Afla mai multe despre: conceicaopetrescuviitorul 

viewscnt
Articole similare