Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Se îmbracă Gucci, Muci, Luci... N-ai loc de ei. Se pierd!" Rednic, reacţie dură la adresa lui Coman şi Moruţan. Ce a spus despre maşina fotbalistului de la FCSB

VIDEO | "Se îmbracă Gucci, Muci, Luci... N-ai loc de ei. Se pierd!" Rednic, reacţie dură la adresa lui Coman şi Moruţan. Ce a spus despre maşina fotbalistului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) a vorbit, la conferinţa de presă, despre Olimpiu Moruţan (20 de ani) şi Florinel Coman (21 de ani). "Puriul" a spus că n-ar trebui să se mai vorbească atât de mult de transferuri în străinătate şi să fie atât de lăudaţi după prestaţii bune deoarece "se pierd". În plus, antrenorul i-a criticat pe tinerii fotbalişti din România pentru că aruncă bani fără cap pe haine scumpe şi maşini.

Rednic a vorbit despre fotbalştii FCSB în contextul în care a fost întrebat despre posibilitatea ca Florinel Coman să ajungă la Olympique Marseille, în Franţa. Tehnicianul a atins şi subiectul maşinii lui Olimpiu Moruţan. Acesta a fost criticat de Gigi Becali (61 de ani), care a spus că şi-a luat "maşină de peşte", după ce prestaţia sa din meciul cu CFR Cluj (0-1) l-a dezamăgit.

"Are calitate (n.r - Coman). Faceţi o mare greşeală, joacă un meci, dă un gol şi după aia îl vedeţi Barcelona şi băgaţi prin ziare. Nu ştiu să gestioneze momentul şi se pierd. În loc să cumpere un apartament îşi cumpără maşini, se îmbracă Gucci, Luci, Muci, nu ai loc de ei prin toate magazinele de firme", a spus Mircea Rednic în conferinţa de presă dinaintea partidei cu Sepsi, de la Sf. Gheorhge.

În ceea ce priveşte maşina lui Moruţan, Rednic a catalogat-o "aspirator de femei", nefiind la fel de dur ca GigicBecali: "Aspiratoare de femei. Eu de aia mi-am luat Bentley la vârsta mea", a mai spus Rednic, în faţa jurnaliştilor.

Afla mai multe despre: mircea rednicfcsbmorutancoman 

viewscnt
Articole similare