Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO "Se implică, ştiţi foarte bine". Dezvăluirea lui Daniel Pancu despre Mircea Lucescu: "Epoca modernă a Rapidului i se datorează în totalitate"

VIDEO "Se implică, ştiţi foarte bine". Dezvăluirea lui Daniel Pancu despre Mircea Lucescu: "Epoca modernă a Rapidului i se datorează în totalitate"

Liga 2

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a susţinut că Mircea Lucescu se implică la clubul din Giuleşti, imediat după ce Rapid şi Turris au remizat, scor 0-0, în prima etapă a anului din Liga 2.

"Se implică (n.r. - Mircea Lucescu), ştiţi foarte bine, are o relaţie foarte bună cu primarul Tudorache, a câştgat trofee la Rapid, a schimbat total clubul când a venit. De fapt, epoca asta modernă a Rapidului i se datorează în totalitate, pentru că după ce a început nea Mircea au fost alţii care au continuat şi au profitat de ce a început", a declarat antrenorul giuleştenilor.  

Daniel Pancu visează să ajungă cu echipa sa de suflet în prima ligă, iar până în acest moment este în grafic, fiind pe locul trei în Liga 2: "E visul nostru, al tuturor, nu numai al meu. Fac parte din Rapid, sunt rapidist, ce-şi doresc rapidiştii îmi doresc şi eu, sper să reuşim, sper să fim mai bine la următoarele jocuri, suporterii să fie în continuare alături de noi, pentru că şi astăzi s-au comportat fantastic", a adăugat Daniel Pancu.  

Mircea Lucescu este liber de contract încă de acum un an, când s-a despărţit de naţionala Turciei.

Fostul selecţioner al Turciei a profitat de timpul liber pe care l-a avut în ultimul an şi a urmărit intens fotbalul românesc. Lucescu s-a apropiat în această perioadă de Rapid, unde a fost dorit cu insistenţă de primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache.

Rapid - Turris Turnu Măgurele s-a terminat 0-0, în prima etapă din Liga a 2-a din acest an

Pe un stadion neîncăpător la Voluntari, Rapid a debutat cu o remiză în partea a doua a sezonului. Turris putea deschide scorul devreme, dar Voicu şi Voinea au ratat două ocazii mari în decurs de un minut. Echipa lui Pancu a jucat o repriză cu un om în minus. Voicu a văzut roşu direct în prelungirile primei părţi. Rapid a controlat partea a doua, dar fără prea mari ocazii. Labeau a ratat-o pe cea mai bună dintre ele. În final, Turris putea da lovitura, dar Voinea nu a reuşit să marcheze din patru metri. Apoi bara i-a salvat pe giuleşteni în prelungiri, iar Rapid - Turris s-a terminat 0-0. Echipa lui Pancu a rămas pe poziţia a treia, la opt puncte de liderul UTA. 

Afla mai multe despre: daniel pancurapiddaniel pancu rapidrapidrapid promovare 

viewscnt
Articole similare