Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se încinge lupta în Est! Toronto Raptors a egalat scorul în duelul cu Bucks. E 2-2 la general

VIDEO | Se încinge lupta în Est! Toronto Raptors a egalat scorul în duelul cu Bucks. E 2-2 la general

NBA

Comentarii

Mai avem de aşteptat până vom afla a doua finalistă din NBA! Toronto Raptors a anihilat avantajul lui Milwaukee şi a egalat la 2 la general în duelul Conferinţei de Est. Campioana în exerciţiu, Golden State, şi-a asigurat deja locul în finala NBA, pentru a cincea oară consecutiv.

Toronto Raptors a câştigat cu 120-102 meciul al patrulea cu Milwaukee Bucks. Khris Middleton a fost omul meciului, cu 30 de puncte, 7 pase decisive şi 6 recuperări. Nu a fost însă suficient pentru ca echipa sa să obţină victoria. 

Milwaukee a fost în permanenţă la conducere în primul sfert, însă gazdele au întors rezultatul chiar pe final, 32-31. Au continuat recitalul şi în sfertul al doilea şi la pauza mare aveau 10 puncte avans. 

Oaspeţii nu au mai avut puterea să revină pe tabelă, iar Toronto a continuat să puncteze şi a pus chiar şi 16 puncte avans în sfertul al treilea. Acelaşi scenariu a fost şi în ultima rundă, când Raptors s-au dus şi la 25 de puncte în faţă. 

Este a doua victorie consecutivă obţinută de Toronto în duelul cu Milwaukee, care câştigase primele două partide, disputate pe teren propriu. Următorul duel se va juca vineri dimineaţă, în Wisconsin. 

În Conferinţa de Vest, Golden State s-a calificat deja în finala NBA, după ce a câştigat cu 4-0 duelul cu Portland Trail Blazers. 

 

 

Afla mai multe despre: nbaconferinta de estmilwaukee buckstoronto raptors 

viewscnt
Articole similare