Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se întâmplă în România! Englezii au venit să joace rugby, dar au ajuns să deszăpezească gazonul şi mai apoi aeroportul

VIDEO | Se întâmplă în România! Englezii au venit să joace rugby, dar au ajuns să deszăpezească gazonul şi mai apoi aeroportul

Rugby

Comentarii

Englezii de la Northampton Saints ar fi trebuit să joace în European Rugby Challenge Cup cu Timişoara Saracens. N-au mai făcut-o, iar înainte să plece au pus şi mâna pe lopată.

Românii au pierdut meciul la masa verde pentru că stadionul Dan Păltinişanu a fost impracticabil din pricina ninsorii care a căzut din abundenţă.

Nu doar că au câştigat meciul fără să joace, dar englezii au dat şi o mână de ajutor la deszăpezirea arenei timişorene. Iar mai apoi, au pus mâna pe lopată, alături de fani, şi au înlăturat zăpada şi de pe pista aeroportului din Timişoara pentru a putea decloa. O experienţă pe care, n-o vor uita cu siguranţă.

“O călătorie pe care nu o vom uita niciodată. După şase ore de stat în avion am fost rugaţi să ajutăm la îndepărtarea zăpezii pentru o nouă încercare de a decola”, a scris Joy Neville, prima femeie arbitru care a oficiat un meci de rugby de bărbaţi, pe contul său de Twitter.

 

 

 

Afla mai multe despre: rugbynorthampton saintstimişoara saracens 

viewscnt
Articole similare