Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se întâmplă şi la case mai mari! Cum au protestat fotbaliştii unei echipe din liga a doua spaniolă

VIDEO | Se întâmplă şi la case mai mari! Cum au protestat fotbaliştii unei echipe din liga a doua spaniolă galerie foto
Comentarii

La meciul dintre Alcorcon şi Reus Deportiu, oaspeţii au stat nemişcaţi în primul minut al partidei pentru a trage un semnal de alarmă din cauza neplăţii restanţelor financiare.

Gazdele de la Alcorcon au respectat forma de protest a adversarilor aflaţi în lupta pentru evitarea retrogradării şi au pasat mingea în propria jumătate până când cei de la Reus au renunţat la gestul lor extrem. Fotbaliştii sunt neplătiţi de aproape trei luni din cauza crizei financiare pe care o traversează clubul. Aceştia aveau dreptul să părăsească gruparea dacă treceau 90 de zile de la ultimii bani intraţi în conturi. Liga Profesionistă Spaniolă a vrut să sară în ajutorul jucătorilor. S-a oferit să plătească restanţele fotbaliştilor însă cinci jucători nu au fost de acord să fie astfel despăgubiţi. 

Culmea, forma de protest a fost de bun augur pentru fotbaliştii lui Reus. Aceştia au câştigat în final cu 1-0 pe terenul echipei care putea urca în fotoliul de lider în cazul unei victorii. 

Un gest similar a fost făcut şi de fotbaliştii Daciei Unirea Brăila în partida jucată în această toamnă contra Petrolului. De asemenea, adversarii au înţeles motivul nemulţumirii, iar partida a putut continua după momentul delicat. 

 

 

Afla mai multe despre: alcorconreusprotest 

viewscnt
Articole similare