Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se măreşte lista neagră a lui Gigi Becali, de la FCSB. A fost introdus în minutul 33 şi a fost înlocuit în 62. Jucătorul nu şi-a ascuns nemulţumirea

VIDEO | Se măreşte lista neagră a lui Gigi Becali, de la FCSB. A fost introdus în minutul 33 şi a fost înlocuit în 62. Jucătorul nu şi-a ascuns nemulţumirea

Fotbal

Comentarii

FCSB a efectuat o schimbare cel puţin ciudată la prima vedere, în meciul cu CFR Cluj, dacă nu l-am cunoaşte pe Gigi Becali: Ionuţ Vînă a intra în minutul 33, în locul lui Lucian Filip accidentat, iar în minutul 62, fostul jucător al Viitorului a fost înlocuit de Olimpiu Moruţan.

Mijlocaşul Ionuţ Vînă a jucat numai 29 de minute în partida din deplasare cu CFR Cluj, de duminică seara, fiind introdus în minutul 33 şi scos din teren în minutul 62. Înlocuirea sa nu a survenit în urma unei accidentări, ci în urma jocului modest prestat în tot acest timp, iar reacţia conducătorilor de la FCSB nu a întârziat să apară.

Bogdan Argeş Vintilă, influenţat sau nu de Gigi Becali, a decis să-l scoată din teren pe fostul jucător al Viitorul Constanţa şi să arunce în luptă un jucător mai tehnic şi poate mai inspirat mai inspirat, pe Olimpiu Moruţan.

Ionuţ Vînă nu şi-a ascuns dezamăgirea după ce a fost schimbat, iar privirea sa pierdută arată că nici el nu a înţeles de ce a fost schimbat atât de repede. Este foarte posibil ca Ionuţ Vînă să nu mai prindă prea curând minute la FCSB, dacă schimbarea a fost dictată din loje. Este bine ştiut faptul că Gigi Becali oferă şanse jucători, dar şi când este dezamăgit de prea multe ori nu mai este cale de întors. Iar Vînă întârzie să-şi recapete forma de a Viitorul Constanţa şi de la începutul său de la FCSB.

Ionuţ Vînă a ajuns la FCSB Bucureşti în vara anului trecut, de la Viitorul Constanţa, în schimbul a 750.000 de euro. A bifat 25 de prezenţe pentru FCSB fără să marcheze vreun gol.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare