Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Se teme Cosmin Contra de meciul cu Malta? ”Încercăm să evităm o surpriză” Selecţionerul, mesaj clar pentru ”tricolori”: ”Trataţi meciul serios!”

VIDEO | Se teme Cosmin Contra de meciul cu Malta? ”Încercăm să evităm o surpriză” Selecţionerul, mesaj clar pentru ”tricolori”: ”Trataţi meciul serios!”
Comentarii

România va întâlni, luni, Malta, în preliminariile EURO 2020, iar Cosmin Contra le-a cerut ”tricolorilor” să trateze meciul extrem de serios.

Cosmin Contra vrea o naţională concentrată 100% la meciul cu Malta. Selecţionerul se teme de o eventuală surpriză care ar ruina şansele de calificare la Europeanul din 2020.

Ceea ce încercăm să evităm e să nu se întâmple vreo surpriză. E clar că tratăm foarte serios acest meci cu Malta, chiar dacă venim după un rezultat bun în Norvegia, mai ales după ce în minutul 74 pierdeam cu 2-0, dar am reuşit să scoatem un egal preţios. Şi acum trebuie să tratăm acest meci cu Malta foarte serios, pentru că aşa cum am zis şi contra Insulelor Feroe, orice meci e periculos dacă nu îl tratezi cu seriozitate. Asta vom încerca să transmit jucătorilor. Vor fi anumite schimbări în echipă, datorită prospeţimii, datorită că la meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens. Şi avem nevoie de prospeţime pentru a putea să tratăm serios acest meci şi să încercăm să îl câştigăm.

Cred că se apără foarte bine întreaga echipă. Nu pot scoate în evidenţă un singur jucător. Este o echipă foarte bună, foarte bine organizată şi care iese foarte bine pe contraatac.

Mi-aş fi dorit să am mai multe puncte, dar avem adversari foarte puternici. De-a lungul istoriei am avut mereu probleme să jucăm cu adversarii din nord. Mă refer aici la Norvegia, Suedia şi Insulele Feroe. Sunt echipe care, datorită structurii jocului nostru, al calităţii jucătorilor noştri, mereu ne pun în dificultate. Dar nu am cum să nu fiu mulţumit de atitudinea jucătorilor, de felul în care au încercat să dea 100% să câştige meciurile. Din păcate întotdeauna, mă refer la meciul din Suedia şi la cel din Norvegia, am jucat de la 2-0 şi nu e uşor. Dar sper ca la meciurile de acasă să fim mult mai concentraţi, să avem noi 2-0 şi să fugă ei după egalare dacă pot”, a spus Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: contraromaniamalta 

viewscnt
Articole similare