Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | „Se transformă aşa, peste noapte, din fotbalişti în jucători de fotbal”. Marius Stan, furios pe propriii jucători la reunirea Petrolului

VIDEO | „Se transformă aşa, peste noapte, din fotbalişti în jucători de fotbal”. Marius Stan, furios pe propriii jucători la reunirea Petrolului

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti este una dintre echipele din Liga 2 care a investit cel mai mult la începutul sezonului 2019-2020, cu scopul de a promova în Liga 1. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, „lupii galbeni” fiind la începutul noul an doar pe locul 8.

Petrolul nu este însă foarte departe de locul care duce la barajul pentru promovarea în Liga 1. Între ploieşteni şi cea de-a treia echipă din clasament, Rapid, sunt doar patru puncte. Pe locul 2, direct promovabil, se află CS Mioveni, cu 37 de puncte, şase peste echipa lui Costel Enache.

 
„Toată lumea îşi doreşte enorm de mult promovarea, un obiectiv de care ne-am îndepărtat dramatic.  Când zici de pe poziţia a opta că vrei promovarea, pare puţin hazardant, dar eu rămân mai departe încrezător.

(Despre transferuri)
Vor pleca 10 şi vor veni 6.  

(Străini toţi?)
Toţi 6 sunt străini, da.

Din păcate, aici parcă e ceva în atmosferă, nu ştiu. Se transformă aşa, peste noapte, din fotbalişti în jucători de fotbal, a declarat la reunirea echipei, preşedintele Petrolului Ploieşti, Marius Stan.

Afla mai multe despre: petrolulmarius stan 

viewscnt
Articole similare