Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară de coşmar pentru CSM! Defensiva a dat din nou rateuri: "Nu am avut spirit de luptă în apărare!"

VIDEO | Seară de coşmar pentru CSM! Defensiva a dat din nou rateuri: "Nu am avut spirit de luptă în apărare!"

Handbal

Comentarii

Iulia Curea a fost extrem de supărată după ce campioana României a încasat pentru a treia oară în acest sezon al grupelor Ligii Campionilor măcar 30 de goluri.

CSM a pierdut primul meci cu Dragan Dukic antrenor. A fost prima înfrângere acasă a CSMului în Liga Campionilor după mai bine de doi ani. Gyor câştiga la Bucureşti în octombrie 2016. 

"O înfrângere destul de dureroasă, pentru că am câştigat pe terenul lor şi ne-am fi dorit foarte mult să ne impunem şi acasă. Când primeşti 31 de goluri, nu ai cum să câştigi ?  Am spus de la începutul sezonului, că anul ăsta o să avem probleme mari în apărare şi se pare că aşa e. Nu ştiu, o să mai muncim acolo, ce explicaţii aş putea să vă dau? Încercăm, ne luptăm la antrenament, încercăm să facem faulturi, dar astăzi nu a fost spirit de luptă în apărare" a fost dezamăgită Iulia Curea. 

Optimismul nu a dispărut însă din tabăra campioanei României. Chiar şi în anul în care a câştigat Champions League, CSM Bucureşti a pierdut cinci meciuri. 

"Avem o echipă nouă, un antrenor nou, pretenţii noi, deci este nevoie de timp. Nimic nu vine pe moment. Ştiu că aşteptările sunt mari. Noi am ridicat singure ştacheta, dar sper şi ştiu că totul va veni odată cu timpul" a spus Jelena Grubisic. 

 "Probabil suntem încă în căutarea formei. Sezonul este lung. Trebuie să ţinem capul sus şi să mergem mai departe.  Sunt convinsă că va fi bine. Nu vreau să gândesc negativ. Avem o singură înfrângere cu noul antrenor, dar trebuie să înţelegem şi să facem o analiză profundă" a adăugat şi Lekic. 
 

 

Afla mai multe despre: cureacsm bucureştidukic 

viewscnt
Articole similare