Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară de coşmar pentru românii de la Ludogoreţ! Bulgarii, pur şi simplu umiliţi de Espanyol în Europa League

VIDEO | Seară de coşmar pentru românii de la Ludogoreţ! Bulgarii, pur şi simplu umiliţi de Espanyol în Europa League
Comentarii

După un început extraordinar în grupele UEFA Europa League, cu două victorii din două, Ludogoreţ a dat de Espanyol şi tremură pentru locul în "primăvara" europeană.

După 0-1 în tur, Espanyol a "demolat-o" pe Ludogoreţ în retur. Pe Estadi Cornellà-El Prat, campioana Bulgariei a avut o seară de coşmar. Melendo a deschis rapid scorul, iar în minutul 12 Forster a fost eliminat după un fault în poziţie de ultim apărător. 

În minutul 35, Goralski a atins mingea cu mână şi a primit al doilea galben, astfel că Ludogoreţ a jucat cu doi jucători în minus restul partidei. La pauză s-a intrat cu 3-0 la vestiare, iar în a doua repriză spaniolii au mai dat alte trei goluri şi meciul s-a terminat cu o victorie categorică, 6-0 pentru Espanyol. 

Claudiu Keşeru a fost titular, dar a fost schimbat cu Anicet în minutul 39. Cosmin Moţi a fost rezervă pe toată durata partidei. Dragoş Grigore a efectuat doar câteva antrenamente în ultimele zile şi nu a fost păstrat în lot. Cosmin Contra a asistat la meci, după ce miercuri a fost în tribune la Real Madrid - Galatasaray. 

Afla mai multe despre: ludogorets 

viewscnt
Articole similare