Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară de gală în NBA. LeBron James şi Dwayne Wade, revedere emoţionantă pe parchet

VIDEO | Seară de gală în NBA. LeBron James şi Dwayne Wade, revedere emoţionantă pe parchet

NBA

Comentarii

A fost o seară cu totul specială în NBA. Nu mai puţin de 11 meciuri s-au disputat luni seară în cel mai spectaculos campionat de baschet de pe planetă, iar rezumatele tuturor partidelor le puteţi vedea pe telekomsport.ro

În această săptămână, LIVE pe Telekom Sport
  • Duminică, 00:00: Orlando Magic - Utah Jazz, Telekom Sport 1
  • Duminică 22:30: Cleveland Cavaliers - Philadelphia 76'ers, Telekom Sport 4

Duelul serii a fost cel dintre Los Angeles Lakers şi Miami Heat, care a programat o înfruntare specială între două legende ale baschetului nord-american, LeBron James şi Dwayne Wade. Cei doi baschetbalişti care au scris istorie pentru Miami în perioada 2010-2014, timp în care au câştigat două titluri de campioni şi au jucat patru finale consecutive, s-au aflat probabil pentru ultima oară pe teren în acelaşi moment. Wade şi-a anunţat retragerea la finalul sezonului, iar şansele ca Heat şi Lakers să ajungă în marea finală NBA sunt extrem de mici.
 
"Regele" James a fost omul meciului, cu 28 de puncte, 9 recuperări şi 12 assisturi şi a condus-o pe Lakers spre victoria cu 108 la 105. Gruparea din Oraşul Îngerilor a bifat a 17-a victorie a sezonului şi a urcat pe locul al cincilea în Conferinţa de Vest. Miami a ajuns la 11 victorii şi 15 înfrângeri în actuala stagiune şi a rămas în afara locurilor de playoff din Conferinţa de Est.
 
Cel mai echilibrat meci a fost cel dintre Phoenix Suns şi Los Angeles Clippers, decis după o repriză de prelungiri. 111 la 111 a fost rezultatul la finalul celor patru reprize. În timpul suplimentar, Clippers s-a impus cu 12-8 şi a urcat pe locul al patrulea în Conferinţa de Vest.
 
Revenim în California, unde campioana Golden State Warriors a bifat o nouă victorie, a patra consecutivă şi a 19-a din acest sezon. Echipa de supervedete a lui Warriors s-a impus cu 116-108 în faţa lui Timberwolves, dar rămâne pe poziţia a doua în Vest. Lider este Oklahoma City Thunder, care aseară a bătut-o 122-113 pe Utah Jazz.

Afla mai multe despre: nbavideorezumatelebron jamesla lakersdwayne wademiami heatretragere 

viewscnt
Articole similare