Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară decisivă în NBA. Încă trei echipe şi-au asigurat calificarea în semifinalele de Conferinţă

VIDEO | Seară decisivă în NBA. Încă trei echipe şi-au asigurat calificarea în semifinalele de Conferinţă

NBA

Comentarii

Campionatul nord american de baschet, NBA, a programat în noaptea zilei de marţi patru dueluri. Iar trei dintre ele s-au dovedit decisive în stabilirea echipei calificate în semifinalele de Conferinţă. Rezumatele tuturor partidelor le puteţi vedea pe telekomsport.ro.

  • Toronto Raptors - Orlando Magic 115-96

  • Philadelphia 76ers - Brooklyn Nets 122-100

  • Denver Nuggets - San Antonio Spurs 108-90

  • Portland Trail Blazzers - Oklahoma City Thunder 118-115

După Milwaukee Bucks şi Boston Celtics, încă trei echipe şi-au asigurat calificarea în semifinalele de Conferinţă din NBA. Primii au fost canadienii de la Toronto Raptors. Cu Kawhi Leonard în zi de graţie, marcator a 27 de puncte, Raptors s-au impus cu 115-96 în meciul cinci al duelului cu Orlando Magic. A fost partida care a dus scorul general la 4-1 pentru canadieni, care şi-au programat astfel un duel în semifinale cu Philadelphia 76ers. Aceasta a obţinut şi ea calificarea tot aseară, tot cu scorul de 4-1, după ce s-a impus cu 122-100 în faţa celor de la Orlando Magic. Joel Embiid a fost eroul meciului, cu 23 de puncte, 13 recuperări şi 2 assisturi.

Astfel s-a stabilit tabloul complet al semifinalelor din Conferinţa de Est. Deloc surprinzător, în careul de aşi s-au calificat echipele care au terminat pe primele patru locuri în sezonul regulat. Vom avea, aşadar, Millwaukee Bucks - Boston Celtics (2-1 în sezonul regulat), respectiv Philadelphia 76ers - Toronto Raptors (1-3 în sezonul regulat).

Cea de-a treia echipă care şi-a asigurat aseară calificarea, prima din Conferinţa de Vest, a fost Portland Trail Blazzers, care s-a impus cu 118-115 în duelul cu Oklahoma City Thunder şi a dus scorul la general la 4-1. Locul 3 în Conferinţa de Vest la finalul sezonului regulat, echipa din Portland va da piept în semifinale cu învingătoarea dintre Denver Nuggets şi San Antonio Spurs. Cele două echipe s-au înfruntat şi ele aseară, în meciul cinci, iar Denver s-a impus cu 108-90 şi a trecut în avantaj la general, 3-2. 

Afla mai multe despre: baschetnbacalificaresemifinaleplayoffconferinta 

viewscnt
Articole similare