Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seara fetelor în WWE. Evenimentul Evolution a întrecut aşteptările tuturor fanilor. Vezi AICI toate rezultatele

VIDEO | Seara fetelor în WWE. Evenimentul Evolution a întrecut aşteptările tuturor fanilor. Vezi AICI toate rezultatele

WWE

Comentarii

WWE nu a dat greş deloc cu Pay-Per-View-ul Evolution. Superstarurile au făcut scris istorie la primul eveniment dedidcat în exclusivitate femeilor. Vedetele autohnote, Ronda Rousey, Charlotte Flair, Becky Lynch, dar şi legendele Trish Stratus şi Lita au făcut spectacol în Nassau Veterans Memorial Coliseum, din New York. Vezi mai jos toate rezultatele de la WWE Evolution.

Ronda Rousey este în continuare deţinătoarea titlului feminin din Raw. În main-event, "Cea mai dură femeie de pe planetă" a învins-o prin submission pe Nikki Bella. La final, Ronda i-a dedicat victoria lui Roman Reigns, cel care a renunţat pentru o perioadă la wrestling din cauza leucemiei.

Show-ul a fost furat însă de Becky Lynch şi Charlotte Flair. Foste cele mai bune prietene, Becky şi Charlotte au dezvoltat o rivalitate cumplită în jurul centurii feminine din SmackDown. Campioană încă de la Hell in a Cell, irlandeza a învins-o pe fiica legendarului Ric Flair, în primul Last Woman Standing match din istoria WWE-ului. Cele două nu s-au menajat absolut deloc şi aproape că au distrus arena în bucăţi. Mese, scaune, scări sau beţe din bambus s-au folosit în meciul serii de la Evolution.

Poate că Ronda a scăpat de Nikki Bella, dar pe urmele campioanei din Raw vine Nia Jax, cea de la care Rousey a luat centura în luna iunie. Nia a câştigat un battle royal din care au mai făcut parte alte 19 luptătoare printre care şi legende precum Torrie Wilson, Ivory, Kelly Kelly, dar şi superstaruri din rosterul curent ca Asuka, Ember Moon, Zelina Vega, Carmella, IIconics, Mandy Rose, ş.a.

La Evolution a fost apărat şi titlul NXT. Campioana Kairi Sane a pierdut centura după ce Shayna Baszler a fost ajutată de Jessamyn Duke şi de Marina Shafir.

Seara nu a fost deloc cu noroc pentru luptătoarele japoneze. Io Shirai a pierdut finala de la Mae Young Classic. Toni Storm este noua senazţie din WWE.

Fanii au avut ocazia să le vadă din nou în ring pe cele două membre Hall of Fame, Lita şi Trish Stratus. Cele două au deschis show-ul cu o victorie de senzaţie în faţa echipei formate din Alicia Fox şi Mickie James.

Într-un alt tip de tip tag-team, Sasha Banks, Bailey şi Natalya le-au învins pe fetele din Riott Squad.

Afla mai multe despre: wrestlingevolutioncristian maciucawwe 

viewscnt
Articole similare