Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară neagră pentru Dan Petrescu: "Au dat trei goluri din nimic". Ce spune "Bursucul" despre şansele CFR-ului la calificare

VIDEO | Seară neagră pentru Dan Petrescu: "Au dat trei goluri din nimic". Ce spune "Bursucul" despre şansele CFR-ului la calificare

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu este la prima înfrângere în noul mandat pe banca CFRului şi totodată la primul eşec pe teren propriu ca antrenor al clujenilor.

Astra şi-a luat revanşa după înfrângerea din campionat, din urmă cu 4 zile. Chiar dacă a marcat de trei ori, fosta campioană nu l-a impresionat pe Dan Petrescu. 
 
"Nu sunt de acord că Astra a fost mai activă. Ocazii nu au avut. Au dat treio goluri, practic, din nimic. Bravo lor! Cred că prima repriză făcută de noi a fost mai bună decât cea din campionat. 1-2 la pauză a fost un gol mincinos. Noi meritam mai mult. Greu să se mai întâmple ceva. Trebuie să marcăm trei goluri, să nu primim. Cred că 10 la sută avem şanse. Va fi foarte greu. Voi aborda meciul ca să ne calificăm, nu să nu pierdem" a declarat antrenorul CFR-ului la finalul jocului. 
 
Faţă de meciul jucat sâmbătă în Liga I, Petrescu a făcut 9 schimbări în echipa de start. 
 
"Sunt jucători de la CFR Cluj şi au jucat jucători foarte buni ca Hoban, ca Males, Costache, Bud. Din păcate, în trecut, aceşti jucători nu au avut şansa să joace. În fotbal ai nevoie de puţin noroc. În ultimele şase meciuri cam totul a mers bine pentru CFR. Unul dădea un şut şi dădea un gol. Nu poate continua norocul ăsta tot timpul. Astăzi, norocul a fost de partea Astrei" a fost explicaţia lui Dan Petrescu. 
 

Afla mai multe despre: cfr clujastradan petrescu 

viewscnt
Articole similare