Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară nebună în NBA. Golden State a făcut show, Cleveland a schimbat antrenorul. Rezultatele serii

VIDEO | Seară nebună în NBA. Golden State a făcut show, Cleveland a schimbat antrenorul. Rezultatele serii

NBA

Comentarii

Campioana în exerciţiu din NBA, Golden State Warriors, a bifat o nouă victorie în acest sezon, a şasea din şapte partide. S-a impus cu 120-114 pe terenul celor de la Brooklyn Nets şi s-a instalat pe primul loc în Conferinţa de Vest.

Stephen Curry şi Kevin Durant au fost eroii serii pentru californieni, reuşind să marcheze mai bine de jumătate din totalul punctelor reuşite de Golden State. Curry a pus 35 de puncte pe tabelă pentru echipa sa şi şi-a completat prestaţia cu 3 assisturi şi 7 recuperări. Durant a marcat 34 de puncte şi a mai avut 6 assisturi şi 8 recuperări. De cealaltă parte, la Brooklyn Nets s-a remarcat Russell D'Angelo, care a încheiat seara cu 25 de puncte.

Rezultatele zilei din NBA:

Brooklyn Nets - Golden State Warriors 114-120

Dallas Mavericks - Utah Jazz 104-113

Oklahoma City Thunder - Phoenix Suns 117-110

LA Clippers - Washington Wizards 136-104 

Schimbare de antrenor în Cleveland

În schimb, finalista ultimelor sezoane din NBA, Cleveland Cavaliers nu traversează cea mai bună perioadă. Rămaşi fără LeBron James, cavalerii au şase înfrângeri din tot atâtea meciuri în acest sezon. Iar după eşecul cu Indiana Pacers, şefii au decis să-l demită pe antrenorul Tyronn Lou. În locul său a fost instalat secundul Larry Drew. Tyronn Lou se afla în stafful tehnic al lui Cleveland din 2014, mai întâi din postura de antrenor secund, şi a avut un rol determinant la titlul câştigat în 2016. După acel succes, Lou a fost numit antrenor principal şi în fiecare sezon care a urmat a reuşit să ducă echipa spre trofeul de campioană a Conferinţei de Est.

Afla mai multe despre: currygolden statecleveland 

viewscnt
Articole similare