Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară spectaculoasă în 2.Bundesliga. Victorii importante obţinute de Darmstadt, Osnabruck şi Sandhausen

VIDEO | Seară spectaculoasă în 2.Bundesliga. Victorii importante obţinute de Darmstadt, Osnabruck şi Sandhausengalerie foto
Comentarii

Darmstadt a rămas în cursa pentru promovarea în Bundesliga, după ce s-a impus pe terenul lui Aue.

Oaspeţii au început însă foarte slab partida. Dumic a gafat incredibil, iar Kruger a deschis scorul. Darmstadt a revenit repede. Manu a obţinut o lovitură de la 11 metri, executată perfect de Kempe. Golgheterul Dursun a adus victoria echipei lui Grammozis. Turcul de 28 de ani a reuşit dubla în decurs de zece minute şi a ajuns la cota 13 în acest sezon. Aue - Darmstadt s-a încheiat 1-3.

La Furth, Greuter a fost cu barele, iar Osnabruck cu golurile. Blacha a deschis scorul după doar nouă minute de joc, iar în al doilea Schimdt a prins un şut senzaţional şi a dublat avantajul echipei sale. Furth a trimis de trei ori mingea în bară, dar nu a reuşit să înscrie nici măcar golul de onoare. Osnabruck s-a impus cu 2-0.

Nurnberg a pornit excelent pe terenul lui Regensburg, iar Ishak a deschis scorul după 11 minute de joc. La pauză s-a intrat la egalitate, pentru că Albers a înscris cu un minut înainte de intrarea la cabine. Stolze şi-a adus echipa în avantaj după trei minute de la reluare, dar Regensburg a irosit în ultima fază a meciului şansa de a o învinge pe Nurnberg după 16 ani de secetă. Knipping a marcat un tonto-gol, iar partida s-a încheiat 2-2.

Sandhausen s-a îndepărtat de zona periculoasă în urma victoriei de pe terenul lui Wehen Wiesbaden. Diekmeier a marcat unicul gol al meciului.

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare