Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seara surprizelor în NBA. Golden State, umilită pe teren propriu. Clippers pierde în Portland. Rezumatele serii

VIDEO | Seara surprizelor în NBA. Golden State, umilită pe teren propriu. Clippers pierde în Portland. Rezumatele serii

NBA

Comentarii

Noaptea zilei de joi a fost una cu totul specială în cel mai puternic campionat de baschet de pe planetă, NBA. Campioana Golden State Warriors a suferit o înfrângere greu de digerat, pe teren propriu.

  • Oklahoma City Thunder - Houston Rockets 98-80
  • Phoenix Suns - Boston Celtics 109-116
  • Portland Trail Blazers - LA Clippers 116-105
  • Golden State Warriors - Milwaukee Bucks 111-134
Campioana ultimelor două sezoane din NBA, Golden State Warrior a fost de nerecunoscut în meciul de pe teren propriu cu Milwaukee Bucks. Echipa din Wisconsin s-a impus cu 134 la 111 pe Coasta de Vest şi a pus capăt seriei de opt victorii consecutive a californienilor. A fost seara lui Bledsoe şi Antetokounmpo, care au avut împrună 50 de puncte, 10 assisturi şi 13 recuperări. În cealaltă tabără, trioul Curry-Durant-Thompson a fost de nerecunoscut. Curry a reuşit doar 10 puncte, Durant a adăugat 17, iar Thompson a fost liderul haitei, cu 24.
 
Într-un alt meci, Portland Trail Blazers a bifat a treia victorie consecutivă a sezonului şi a urcat pe podiumul Conferinţei de Vest. Damian Lillard şi C.J. McCollum au condus echipa din Portland către o victorie cu 116 la 105 în faţa lui LA Clippers.
 
Cel mai echilibrat meci al serii s-a jucat în Phoenix, unde Boston Celtics a avut nevoie de prelungiri pentru a trece  de Suns. 100-100 arăta scorul la finalul celor patru  reprize. Kyle Irving a ieşit însă la rampă în final şi Boston s-a impus cu 116-109. Starul lui Celtics a încheiat seara cu 39 de puncte.
 
 
 

În acest weekend, LIVE pe Telekom Sport:

  • Sâmbătă, de la 22:30, Telekom Sport 3: LA Clippers - Milwaukee Bucks
  • Duminică, de la 22:30, Telekom Sport 4: Detroit Pistons - Charlotte Hornets

 

Afla mai multe despre: nbarezumategolden state warriorsvideo 

viewscnt
Articole similare