Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Seară tristă pentru internaţionalii români. Genoa lui Radu şi Mainz-ul lui Maxim au pierdut. Vezi AICI rezumatele

VIDEO | Seară tristă pentru internaţionalii români. Genoa lui Radu şi Mainz-ul lui Maxim au pierdut. Vezi AICI rezumatele
Comentarii

Vineri seară s-au disputat primele meciuri din etapele care se vor disputa în acest weekend în cele mai importante campionate din Europa. A fost spectacol în Germania şi Italia.

Ionuţ Radu a fost titular pentru Genoa, care a încasat trei goluri în deplasarea de la Cagliari. Giovanni simeone a deschis scorul la startul reprizei secunde cu o lovitură frumoasă de cap. Genoa a egalat cu 10 minute înainte de final, dar nu s-a putut bucura de egal decât un minut. Zapata şi-a dat autogol şi Cagliari a revenit în avantaj. În final, Joao Pedro i-a prins pe contraatac pe genovezi şi a stabilit scorul final, 3-1. După patru etape, Cagliari este pe opt, iar Genoa este pe 12.

Schalke şi Mainz au deschis etapa a 5-a din Bundesliga cu un meci spectaculos, mai ales datorită reuşitelor de excepţie. Serdar a deschis scorul pentru mineri cu nouă minute înainte de pauză cu un şut frumos. După pauză, la oaspeţi a intrat şi Alexandru Maxim, iar echipa sa a reuşit să egaleze. Şutul său fabulos l-a învins pe Nubel. În penultimul minut al timpului regulamentar, Harit a inventat şi el o execuţie de senzaţie şi i-a adus victoria lui Schalke, care a urcat pe doi în Bundesliga.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: genoaradumaxim 

viewscnt
Articole similare