Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sebastian Colţescu, VAR imaginar în FCSB - Sepsi! A dictat 11 metri, după a întors faza! Cum au reacţionat jucătorii

VIDEO | Sebastian Colţescu, VAR imaginar în FCSB - Sepsi! A dictat 11 metri, după a întors faza! Cum au reacţionat jucătorii

FCSB

Comentarii

FCSB a jucat pe teren propriu, contra lui Sepsi, într-un meci al etapei a treia din play-out-ul Ligii 1.

Sebastian Colţescu, arbitrul care s-a aflat în mijlocul scandalului rasist de la Paris, a luat în meci o decizie controversată. La scorul de 1-1, în minutul 77, Tănase a dat mingea pe lângă Niczuly şi s-a prabuşit în careu. 

Colţescu a dictat în primă fază lovitură de la 11 metri, iar Florin Tănase, cel mai bun marcator din Liga 1, se pregătea să execute. Totuşi, centralul partidei s-a răzgândit în doar câteva secunde.

El a anulat decizia şi i-a arătat galben jucătorului de la FCSB pentru simulare. Imediat după ce a întors faza, fotbaliştii lui Toni Petrea au fost foarte dezamagiţi şi au contestat decizia. 

Sepsi deschisese scorul în minutul 28, după ce Ninaj a ridicat mingea pentru Petrila, care a trimis balonul cu capul în plasa porţii. FCSB a egalat în minutul 68. După un contraatac rapid, Moruţan i-a pasat lui Octavian Popescu. Jucătorul în vârstă de 18 ani a evitat un adversar şi a tras la colţul lung. 

 

Afla mai multe despre: coltescu 

viewscnt
Articole similare