Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Sebastian Moga şi-a desfiinţat jucătorii după eşecul de laşi: "Nu am avut atitudine, am părut o echipă debusolată" Care consideră că ar fi singura scuză

VIDEO | Sebastian Moga şi-a desfiinţat jucătorii după eşecul de laşi: "Nu am avut atitudine, am părut o echipă debusolată" Care consideră că ar fi singura scuză
Comentarii

Antrenorul lui Dinamo a fost extrem de dezamăgit de evoluţia câinilor din jocul împotriva celor de la Poli Iaşi. De 54 de ani nu au mai avut dinamoviştii un aşa start modest de sezon.

Moga a avut mai multe lucruri să le reproşeze fotbaliştilor săi la finalul jocului. 
 
"Nu am arătat a echipă astăzi. Nu am arătat ceea ce vrem noi, ceea ce se vrea, suntem totuşi Dinamo. Am părut o echipă debusolată. Chiar dacă am jucat cu doi atacanţi, nu am avut ocazii de gol. Păcat, păcat! Nu am venit cu centrări, nu am câştigat un duel unu la unu, nu am câştigat mingea a doua. Păcat! Am venit cu speranţe mari, mai ales că am venit cu un moral bun, dar nu am avut nici atitudine" a tunat antrenorul lui Dinamo. 
 
 
Absenţa a cinci titulari a fost invocată de antrenorul roş-albilor după o nouă înfrângere a echipei sale. 
 
 
"Se simte lipsa lui Nistor, a lui Mrzljak, se simte lipsa tuturor jucătorilor care sunt accidentaţi. Cu siguranţă este cel mai slab start de campionat din istorie, cu părere de rău. Sunt sigur că odată cu revenirea lui Eugen o să fie altceva, o să arate altfel echipa. Singurul lucru îmbucurător, faptul că am terminat jocul cu 5 jucători sub 21 de ani. Multe plusuri nu am avut la acest meci. Urmează meciul cu Chindia, o să ne pregătim la antrenament cum am făcut şi până acum, dar dacă nu ne schimbăm atitudinea, dacă fiecare jucător nu încearcă mai mult, nu munceşte mai mult şi la antrenamente, este greu" a adăugat Moga. 
 

 

viewscnt
Articole similare