Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Secretul calificării Clinceniului. Poenaru a băgat frica în jucători: "Am avut eu anumite reacţii asupra lor"

VIDEO | Secretul calificării Clinceniului. Poenaru a băgat frica în jucători: "Am avut eu anumite reacţii asupra lor"

Academica Clinceni

Comentarii

Aflată la primul sezon în Liga 1, Academica Clinceni scrie istorie şi în Cupa României. Nou-promovata va juca în sferturile competiţiei după ce a eliminat-o pe FC Botoşani. În campionat, echipa lui Ilie Poenaru e penultima, dar antrenorul promite o schimbare radicală a echipei sale.

Victoria din optimile Cupei României, scor 2-0, cu FC Botoşani, a consemnat al treilea meci consecutiv fără înfrângere pentru Academica Clinceni. 

"Încercăm să facem istorie din toate punctele de vedere. Este o victorie importantă pentru noi, are mai multe conotaţii, în sensul că am avut şi avem un program greu în continuare, iar această victorie este una de moral.

Într-adevăr, mergem şi mai departe şi pentru noi înseamnă foarte mult. Mă bucur pentru jucători şi merită felicitări, mai ales pentru a doua repriză. 

După ce am discutat mai mult şi am trasat anumite lucruri la pauză, au înţeles şi am jucat aşa cum îmi doresc eu

să jucăm şi să arătăm. 

(Despre meciul cu CFR din Liga 1)
Sunt şase, şapte zile în care jucăm trei meciuri şi nu este ok. Nu este uşor pentru ei, pentru că nu am un lot numeric, să pot să aliniez cum face CFR-ului sau cum fac cei de la FCSB. Dar asta e, o să ne recuperăm în aceste două zile foarte bine şi sper să ne prezentăm la CFR aşa cum ne dorim.

Indiferent ce ar juca sau cu ce 11 aliniază la meciul cu noi, sunt o echipă redutabilă şi o echipă bună, bună spre foarte bună. 

(Ce s-a schimbat în ultima vreme?)
În primul rând mentalitatea lor, atitudinea s-a shcimbat. Am avut eu anumite reacţii asupra lor, care rămân ale vestiarului, şi au conştientizat că fără concentrare, fără atitudine şi fără muncă multă, nu putem să avem aceste rezultate. 

Am muncit foarte mult la partea defensivă, acum să sperăm că avem continuitate în ceea ce facem", a declarat antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru. 

Afla mai multe despre: clincenicupa romanieiliga 1 

viewscnt
Articole similare