Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Selecţionerul este optimist! Scenariul prin care Cosmin Contra crede că România se poate califica la Campionatul European

VIDEO | Selecţionerul este optimist! Scenariul prin care Cosmin Contra crede că România se poate califica la Campionatul European

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională are şanse mici să termine grupa din Liga Naţiunilor pe primul loc şi să avansez în semifinalele competiţiei, dar chiar şi aşa, selecţionerul Contra ştie cum poate fi sigură naţionala de prezenţa la Campionat European din 2020.

Întrebat la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Muntenegru ce părere are despre campania naţionalei în Liga Naţiunilor, Contra s-a declarat mulţumit, chiar dacă nu este într-o situaţie ideală: "Suntem într-o postură în care poate ne-am fi dorit să depindem de noi, ar fi fost o situaţie ideală pe care mi-aş fi dorit să o avem, dar nu s-a putut, am făcut trei egaluri şi cred că cele două puncte din primul meci au făcut diferenţa. dar sunt mulţumit de parcursul de până acum"

Contra este de părere că, dacă România va reuşi să rămână în urna a 3-a la tragerea la sorţi, are şanse mari de calificare la turneul final de peste doi ani: "Dacă mâine vom reuşi o victorie, parcursul a fost unul pozitiv. La anul putem avea încredere că ne vom califica la Campionatul European"

România are nevoie neapărat de o victorie în partida cu Muntenegru pentru a nu pica în a 4-a urnă valorică, iar Contra este încrezător: "Sunt convins că dacă vom reuşi să învingem, ne vom îndeplini acest obiectiv şi nu vom ajunge în urna a 4-a". 

Afla mai multe despre: cosmin contraechipa nationalaromaniacampionatul europeanromania muntenegru 

viewscnt
Articole similare