Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Selecţionerul Insulelor Feroe a ”recunoscut” cu greu un jucătorul pe care-l are în echipă: ”A, vorbeaţi despre un jucător de-ai noştri. Nu ştiam” :)

VIDEO | Selecţionerul Insulelor Feroe a ”recunoscut” cu greu un jucătorul pe care-l are în echipă: ”A, vorbeaţi despre un jucător de-ai noştri. Nu ştiam” :)

Echipa națională

Comentarii

Lars Olsen - selecţionerul Insulelor Feroe - a avut nevoie de explicaţii detaliate pentru a înţelege o întrebare despre Kaj Bartalsstovu, fost jucător la Dinamo. Interesant este că Bartalsstovu se află în lotul Insulelor Feroe pentru meciul cu România, partidă programată marţi, de la 21:45.

În februarie 2016, în Liga 1 a ajuns primul jucător din Insulele Feroe. Kaj Bartalsstovu a semnat atunci cu Dinamo, însă n-a fost folosit prea mult şi a plecat după numai 6 luni. În prezent, mijlocaşul de 27 de ani joacă la Valur, în Islanda şi face parte din lotul Insulelor Feroe pentru meciul cu România.

Însă Lars Olsen a avut nevoie de explicaţii suplimentare pentru a înţelege o întrebare despre fostul jucător al lui Dinamo. Selecţionerul naţionalei feroeze a înţeles abia după ce ofiţerul său de presă i-a pronunţat tot numele fostului jucător al lui Dinamo, Kaj Leo Bartalsstovu:

”A, Kaj Leo! Scuze. Da. Vorbeaţi de un jucător de-al nostru. Nu ştiam. Da, a fost aici, cred că 6 luni şi a fost fericit să fie aici. Dar nu a jucat aşa de multe meciuri. Dar, bineînţeles, cunoaşte România şi sper să aflăm ceva de la el. Ne-a mai spus că este un campionat foarte puternic, mai puternic decât de unde venim noi”, a comentat Lars Olsen.

Afla mai multe despre: lars olseninsulele feroe 

viewscnt
Articole similare