Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Selecţionerul Rusiei a savurat o sticlă de Coca Cola chiar în direct la conferinţa de presă. Răspuns sfidător la adresa lui Cristiano Ronaldo

VIDEO Selecţionerul Rusiei a savurat o sticlă de Coca Cola chiar în direct la conferinţa de presă. Răspuns sfidător la adresa lui Cristiano Ronaldo

EURO 2020

Comentarii

Luni, în cadrul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Ungaria, atacantul portughez a îndepărtat două sticle de Coca-Cola şi le-a scos în prim-plan doar pe cele cu apă.

Gestul lui CR7 a făcut înconjorul lumii şi a stârnit diverse reacţii.

În urma acelui moment, compania a înregistrat o pierdere masivă. Cota Coca-Cola era de 56,10 dolari. 30 de minute mai târziu, când Cristiano Ronaldo şi Fernando Santos au intrat în sala de presă de pe stadionul Ferenc Puskas, din Budapesta, acţiunile au scăzut la un minim de 55,22 dolari pe acţiune.

Azi, Stanislav Cherchesov (57 de ani), selecţionerul Rusiei, i-a dat „replica” lui Cristiano Ronaldo şi a savurat o sticlă de Coca Cola chiar în direct în timpul conferinţei de presă. 

VIDEO CU GESTUL FĂCUT DE STANISLAV CHERCHESOV:

@optussport

Russia coach isn't doing a #ronaldo. He's happy with Coca-Cola at the #EURO2020 press conference.

♬ original sound - Optus Sport

 

Cum a reacţionat compania Coca Cola la gestul lui Ronaldo:

Compania a comunicat  că „fiecare este îndreptăţit de a avea preferinţele sale în materie de băuturi” şi că oamenii au „gusturi şi nevoi diferite”. O reacţie a venit şi din partea unui purtător de cuvânt al UEFA: „Jucătorilor le sunt oferite apă, pe lângă Coca-Cola şi Coca-Cola zero zahăr, la sosirea la conferinţele de presă”.

 

Afla mai multe despre: euro 2020rusiacristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare