Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Selecţionerul Tomas Ryde arată cu degetul spre arbitraj, după înfrângerea cu Rusia. "Au schimbat nivelul"

VIDEO | Selecţionerul Tomas Ryde arată cu degetul spre arbitraj, după înfrângerea cu Rusia. "Au schimbat nivelul"

Handbal

Comentarii

Naţionala feminină de handbal a României a pierdut disputa cu Rusia, scor 18-27 (10-10), în prima partidă din Grupele Principale. "Tricolorele" au făcut o primă repriză bună, în care s-au ridicat la nivelul rusoaicelor. Chiar şi debutul actului secund a fost unul pozitiv pentru românce, însă s-a produs un scurtcircuit. Mental, jucătoarele s-au prăbuşit şi au permis adversarelor să marcheze OPT goluri consecutive.

Astfel, Rusia a ajuns de la 17-16, la 25-16, punând punct oricărei emoţii în privinţa câştigătoarei. După acest rezultat, România a pierdut orice şansă de a se califica în semifinalele Campioantului Mondial. În continuare, "tricolorelor" le rămâne obiectivul "locurile 5-8", însă nici acest lucru nu este unul uşor de realizat. România are nevoie de victorii cu Suedia şi Japonia pentru a încheia Grupa Principală pe locul 3 sau 4, apoi disputa cu corespondenta din Grupa Principala 1
 
După înfrângerea cu Rusia, selecţionerul României, Tomas Ryde, a lăsat de înţeles că arbitrajul a fost cel care a provocat căderea din jocul "tricolorelor", în actul secund, dar şi unele raţiuni tactice.
 
"Felicitări Rusiei şi antrenorului Martin Ambros. Au câştigat şi nu există niciun dubiu în privinţa victoriei. Au avut mai multă energie. Am jucat foarte bine în faţa Annei Sen şi a Vyakhirevei în prima repriză. Nu am jucat foarte bine în atac, dar a fost 10-10 şi aveam ceva speranţe că vom reuşi. Mi s-a părut că s-a schimbat nivelul arbitrajul în a doua repriză, au fost câteva situaţii în care nu s-au  descurcat deloc, trebuie să o spun. Jucătoarele au şi ele problemele lor, am şi eu probleme cu felul în care antrenez, dar când un joc se schimbă aşa cum s-a întâmplat astăzi, nu este ok deloc", a declarat selecţionerul României, Tomas Ryde, după înfrângerea cu Rusia.
 

 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare