Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semifinala cu Germania, restart pentru întreg fotbalul românesc. "E un mesaj că fotbalistul român are fotbalul în ADN!"

VIDEO | Semifinala cu Germania, restart pentru întreg fotbalul românesc. "E un mesaj că fotbalistul român are fotbalul în ADN!"

Echipa națională

Comentarii

Semifinala de la Bologna, cu Germania e văzută de mulţi drept un punct de cotitură pentru fotbalul românesc.

20 de mii de români din tribune, toată România, toţii compatrioţii de peste hotare vor fi cu ochii pe ochii pe meciul României cu Germania. De asemenea, echipele din Liga I care se pregătesc pentru noul sezon peste hotare îi vor urmări pe tricolori în încercarea de a mai realiza  o premieră, prima calificare într-o finală europeană. 

"Este un moment incredibil, a fost fantastic tot ce s-a întâmplat până acum, dar nu trebuie să ne mulţumim cu puţin. Ne jucăm şansa, putem merge într-o finală de Campionat European, ceva unic pentru fotbalul românesc. Ar da fosarte multă satisfacţie o astfel de reuşită, ar crea foarte mult entuziasm şi o emulaţie.

Cred că poate fi un moment foarte important pentru fotbalul românesc, un restart, un refresh. poate fi un mesaj foarte clar pentru conducători, către cluburi, către şcolile de formare că se poate. Fotbalistul român are calitate şi potenţial în ADN, iar noi trebuie să îl formăm aşa cum trebuie şi cu siguranţă vor apărea şi alte generaţii cum este aceasta. 

Eu cred că putem să batem orice adversar la forma pe care am arătat-o în joc. E un meci deschis oricărui rezultat şi vom trăi la maxim alături de jucătorii noştri", a declarat Edward Iordănescu pentru Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: romaniaeurogermania 

viewscnt
Articole similare