Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semifinale cu surprize la CM de handbal feminin. Spania, victorie lejeră cu Norvegia, Olanda a trecut cu emoţii de Rusia

VIDEO | Semifinale cu surprize la CM de handbal feminin. Spania, victorie lejeră cu Norvegia, Olanda a trecut cu emoţii de Rusia

CM Handbal

Comentarii

Olanda - Spania este finala Campionatului Mondial de handbal feminin. Duelul pentru titlul mondial va avea loc duminică, de la ora 13:30, în direct la Telekom Sport 3.

Spania a avut o repriză secundă excelentă în meciul cu Norvegia şi s-a impus, scor 28-22. În urma acestui rezultat, ibericele au obţinut pentru prima dată în istorie calificarea în finala Campionatului Mondial.

Olanda a obţinut calificarea în finala Campionatului Mondial de handbal feminin, după ce a reuşit surpriza şi a învins-o pe Rusia, campioana olimpică, scor 33-32.

Cu un minut înainte de final, cele două echipe erau la egalitate, 32-32. Golul calificării a venit cu 20 de secunde înainte de fluierul final. Van der Heijden a marcat pentru 33-32.

Pentru Rusia, antrenată de Ambros Martin, aceasta a fost prima înfrângere la acest Campionat Mondial. Rusoaicele erau singurele care aveau victorii pe linie. Cea mai bună performanţă a Olandei la Campionatul Mondial este locul 2, ocupat în 2015.

Afla mai multe despre: olandacampionatul mondial 

viewscnt
Articole similare