Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Măţan după ce echipa lui a ajuns la 12 meciuri fără victorie în Liga I: "Nu este normal" Ce spun ilfovenii despre duelul cu FCSB

VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Măţan după ce echipa lui a ajuns la 12 meciuri fără victorie în Liga I: "Nu este normal" Ce spun ilfovenii despre duelul cu FCSB

FC Voluntari

Comentarii

Fotbalistul ilfovenilor a fost extrem de supărat după ce el şi coechipierii săi nu au fost în stare să ţină de rezultat şi au obţinut doar un punct în faţa alb-albaştrilor de la Iaşi.

A fost a treia remiză pentru ilfoveni în meciurile jucate pe teren străin în acest sezon, iar punctul câştigat îi menţine la o distanţă considerabilă de următoarele clasate. Măţan nu şi-a putut ascunde dezamăgirea la final. 

"Din păcate, tot nu reuşim să obţinem o victorie. Am mai strâns câteva puncte, câte un egal, câte un egal, dar nu este în regulă aşa. Trebuie să începem să câştigăm. Atâta timp cât mai sunt şanse matematice nu trebuie să gândim negativ, campionatul este lung şi nici nu se pune problema. Vine şi playoutul, unde o să se înjumătăţească punctele. Acolo o să vedem ce şi cum" a spus mijlocaşul celor de la FC Voluntari care a mai găsit un vinovat pentru revenirea gazdelor din final. 
 
"Din ce observ eu de ceva timp în Liga I, la 2-0 eu nu am mai auzit un fluier al arvbitrului pentru noi, chit că era, chit că nu era. Nu ştiu, mi se pare că, din moment ce o echipă este condusă, arbitrii încep să o favorizeze şi sunt foarte mâhnit pentru acest lucru. Şi noi, probabil pe un fond de oboseală, am cedat şi am luat prea uşor primul gol. Şi, cum am spus, la golul doi putea să fluiere sus un fault. Nu a flueirat, au venit peste noi. Iar pentru ei fluieră prea uşor un fault" a fost reacţia lui Măţan. 
 
 
Ilfovenii o vor întâlni etapa viitoare pe FCSB, exact echipa pe care au învins-o în turul de campionat în ceea ce a însemnat singurul succes în acest campionat. pentru fosta deţinătoare a Cupei României. 
 
"Cred că este cea mai în formă echipă din Liga I în acest moment. Dar trebuie să mergem acolo şi să jucăm fotbal de plăcere", a completat Măţan. 

Afla mai multe despre: fc voluntarimăţanpoli iaşi,  

viewscnt
Articole similare