Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Puljic: "Suntem la pământ, psihic nu stăm bine! Toată lumea vorbeşte acum"

VIDEO | Semnalul de alarmă tras de Puljic: "Suntem la pământ, psihic nu stăm bine! Toată lumea vorbeşte acum"

Dinamo București

Comentarii

Ante Puljic (32 de ani) a spus, la flash-interviul de după Dinamo - Voluntari 0-1, că el şi colegii săi sunt la pământ şi nu stau bine psihic, iar toţi cei care vorbesc şi critică echipa în aceste momente nu fac bine. Fundaşul a comentat şi cartonaşul roşu primit de colegul său, Ioan Filip, după un al doilea galben încasat prosteşte.

Puljic susţine că nu e vorba despre calitate la Dinamo, considerând că aceasta nu lipseşte, ci mai degrabă e vorba despre un blocaj psihic. "Am jucat împotriva lui Voluntari, care e o echipă bună, într-o formă bună. Noi încă ne aflăm într-o situaţie dificilă, fără puncte. Dacă nu iei puncte, e dificil.

În această situaţia nu e vorba despre calitate. Toată lumea vorbeşte despre calitate. Jucătorii sunt la pământ, suntem într-o situaţie grea, psihic nu stăm bine. Toţi foştii jucători, toţi foştii antrenori ai lui Dinamo vorbesc mult acum şi asta afectează echipa"
, a spus Puljic, la Telekom Sport, la flash-interviu.

În ceea ce priveşte cartonaşul roşu luat de Filip, Puljic a spus: "După cartonaşul roşu a fost foarte greu, de asemenea vremea a fost foarte călduroasă. A fost dificil pentru noi. Când te gândeşti acum, îţi dai seama că a fost un gest stupid. E şi vina noastră, pentru că noi ca jucători trebuie să dăm mai mult, cu siguranţă", a mai declarat Puljic, la Telekom Sport.



FC Voluntari a câştigat cu 1-0 în deplasare la Dinamo, în Ştefan cel Mare, iar "câinii" continuă să poposească pe ultimul loc al clasamentului din Liga 1. De partea cealalt, FC Voluntari a urcat pe locul doi în play-out, cu 24 de puncte, după a patra victorie consecutivă.

Afla mai multe despre: ante puljicdinamoreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare