Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semnalul de alarmă tras după intrarea "criminală" a lui Viera la Ianis Hagi: "Nu e în regulă să se întâmple aşa ceva!"

VIDEO | Semnalul de alarmă tras după intrarea "criminală" a lui Viera la Ianis Hagi: "Nu e în regulă să se întâmple aşa ceva!"

Fotbal intern

Comentarii

Mihai Stoichiţă, preşedintele Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal, trage un semnal de alarmă după intrarea dură a lui Ousmane Viera asupra lui Ianis Hagi, în meciul Sepsi - Viitorul 0-0.

"Nu e în regulă să se întâmple aşa ceva. O intrare foarte dură", a declarat Mihai Stoichiţă, care a precizat că s-a temut pentru sănătatea lui Ianis Hagi.

Bineînţeles. Mă întrebaţi pe mine care am jucat într-o echipă de fotbal, la Petroşani... Acolo se juca tare. Erau cu totul şi cu totul alte vremuri. Acum ar trebui să avem grijă la jucătorii care mai au mult de jucat şi mai ales acum în vară un moment important din cariera lor. Asta nu înseamnă să-i menajăm, să nu-i atacam, dar nu în modul ăla", a mai spus Stoichiţă.

În minutul 49 al meciului de la Sfântu Gheorghe, pe un atac al Viitorului, Ianis Hagi a fost lovit dur Viera. Fundaşul lui Sepsi a intrat cu talpa direct pe genunchiul drept al decarului Viitorului, iar imaginile sunt extrem de dureroase. 

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare