Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Semnul că la Craiova a apărut o mare echipă:) Afirmaţia lui Sorin Cârţu care a stârnit uimire în rândul oltenilor

VIDEO | Semnul că la Craiova a apărut o mare echipă:) Afirmaţia lui Sorin Cârţu care a stârnit uimire în rândul oltenilor
Comentarii

Preşedintele Universităţii a spus despre Vătăjelu că a fost căpitanul Craiovei Maxima în conferinţa de prezentare a achiziţiilor alb-albaştrilor din această vară.

Vătăjelu a ajuns prima oară la Craiova în 2014 şi a stat trei ani în Bănie înainte să plece în Cehia. Sorin Cârţu l-a lăudat foarte mult pe fundaşul stânga, căruia i-a schimbat trecutul:) 
 
"Acest club s-a bazat foarte mult pe evoluţiile lui, pe prestaţiile lui şi ceea ce a reprezentat el pentru acest club, Craiova Maxima. El a fost şi căpitanul echipei. Nu trebuie să îl mai prezentăm, pentru că îl cunoaştem foarte bine şi readaptarea lui aici nu e vreo problemă" a spus fosta legendă a oltenilor. 
 
În afara celor cinci nou-veniţi, la Craiova vor mai apărea şi alţi fotbalişti în această perioadă de mercato. 
 
"Până se termină perioada de transferuri vom încerca să mai aducem. Mai vrem un fundaş central, un mijlocaş şi un atacant. Suntem înaintea unui sezon pe care vrem să îl începem bine şi, foarte important, să îl teminăm cu nişte succese, câştigarea campionatului, câştigarea Cupei" a mai adăugat Cârţu. 
 

Afla mai multe despre: craiova maximavătăjelusorin cârţuachiziţii 

viewscnt
Articole similare