Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sentimentul aparte trăit de Lobonţ la reunirea şepcilor roşii: "Sunt bucuros că am făcut acest lucru" Ţintă imediată pentru proaspătul antrenor

VIDEO | Sentimentul aparte trăit de Lobonţ la reunirea şepcilor roşii: "Sunt bucuros că am făcut acest lucru" Ţintă imediată pentru proaspătul antrenor

Liga 2

Comentarii

Universitatea Cluj s-a reunit astăzi, iar Bogdan Lobonţ începe drumul spre Liga I alături de jucătorii săi. Fostul portar al naţionalei a debutat ca antrenor al alb-negrilor la sfârşitul anului trecut.

Lobonţ a stat pe bancă în victoria contra Chindiei. Atunci a fost însă o situaţie conjuncturală, acum îşi va lua rolul în serios. 

"M-am simţit ca şi în prima zi de jucător profesionist, acum 20 şi ceva de ani. E, practic, aceeaşi situaţie, din altă postură, dintr-o postură nouă, dar datele problemei sunt aceleaşi. Sunt într-o meserie nouă, am semnat primul contract ca şi antrenor profesionist. Sunt bucuros că am făcut acest lucru şi entuziasmat în acelaşi timp că am început în România, ţara unde m-am format ca şi jucător. Era ceva normal, natural, ca să încep acest drum acasă" a spus antrenorul clujenilor. 
 
Obictivul ardelenilro este promovarea în LIga I, în această vară.
 
"Liga I se vede tot timpul. Toţi ne dorim să ajungem la cel mai înalt nivel. Modelul meu de antrenor e prea devreme ca să spun. Sunt la început de drum, sunt conştient de ceea ce mă aşteaptă. Cu siguranţă o să fac şi greşeli, dar fac parte din parcursul meu, pe care mi le-am ales" a mai adăugat Lobonţ. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: universitatea clujlobonţpromovareliga i 

viewscnt
Articole similare