Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO SENZAŢIONAL | Am aflat secretul victoriei cu Krim! La cine au apelat fetele de la CSM Bucureşti pentru a ieşi din impas

VIDEO SENZAŢIONAL | Am aflat secretul victoriei cu Krim! La cine au apelat fetele de la CSM Bucureşti pentru a ieşi din impasgalerie foto

Handbal

Comentarii

Eşecul usturător cu Gyor, din prima etapă a grupelor principale ale Ligii Campionilor, le-a făcut pe handbalistele de la CSM să apeleze la ajutor...divin! Părintele Dan Bădulescu (foto, în stânga, lângă Nuţu Olteanu) le-a trimis o rugăciune specială înaintea meciului cu Krim, iar victoria tigroaicelor a fost una categorică.

Echipa Telekom Sport a stat de vorbă cu preotul care le-a ajutat pe handbalistele de la CSM să câştige meciul cu Krim. Acesta ne-a dezvăluit care au fost metodele la care a apelat, în speranţa că tigroaicele vor obţine o victorie facilă. 
 
”Încerc să fiu alături de ele pe cât posibil. Le mai ridicăm moralul şi cu rugăciuni şi cu câte o iconiţă, cu câte o cărticică de rugăciuni. Am şi acum. Le-am adus o iconiţă cu Maica Domnului şi o cărticică de rugăciuni. Fetele sunt credincioase în măsura în care le permite şi timpul lor, dar ele în sinea lor spun un Doamne Ajuta, se roagă. Le-am trimis pe WhatsApp o rugăciune mai specială şi mai personalizată în vederea apărării de accidentări, de nedreptăţi din partea arbitrilor, lucruri de acestea. Că Tatăl Nostru îl ştiu şi ele”, a declarat părintele în exclusivitate pentru Telekom Sport.
 
 
Ceea ce este şi mai surprinzător în ceea ce-l priveşte pe părintele Dan Bădulescu este că prima profesie pe care a avut-o a fost aceea de chitarist într-o celebră formaţie rock. 
 
”Am fost chitaristul trupei Iris, dar asta era demult. În anii 80. Am stat la Iris în anii '82 - 83'. Calea preoţiei am ales-o treptat. Am mai cântat şi la Sfinx, la Roşu şi Negru. Dacă ar fi să le dedic o piesă fetelor noastre ar fi Pasărea Măiastră. E o înregistrare pe care am dedicat-o iniţial Nadiei Comâneci, dar se potriveşte sportivelor”, a mai spus părintele.
 

Afla mai multe despre: csm bucurestihandbalkrimgyor 

viewscnt
Articole similare