Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO SENZAŢIONAL | Cum a reacţionat selecţionerul naţionalei Franţei când a fost întrebat dacă îl cunoaşte pe "Mbappe de România"

VIDEO SENZAŢIONAL | Cum a reacţionat selecţionerul naţionalei Franţei când a fost întrebat dacă îl cunoaşte pe "Mbappe de România"
Comentarii

Căpitanul echipei naţionale a Franţei, Sylvain Ripoll, nu ştia că Florinel Coman este comparat în România cu Kylian Mbappe, dar a punctat că asta denotă că atacantul FCSB-ului are calităţi.

"Ştiţi că avem şi noi Mbbape-ul nostru la echipă? A marcat două goluri împotriva Angliei", a fost întrebat Ripoll, la conferinţa din preziua meciului România - Franţa.

"Este Coman? A, bine. Voi îl numiţi aşa? Nu ştiam. Dar, da, asta demonstrează puţin ce talent şi calitate are această echipă a României când vedem că acel băiat a intrat în meci pe parcurs şi şi-a făcut impactul asupra meciului, pentru că era repriza a doua, dar el a obţinut şi penalty-ul. Deci este din nou confirmarea a ceea ce v-am zis, echipa e puternică", a declarat Sylvain Ripoll.

Nici căpitanul naţionalei "Cocoşului galic", Lucas Tousart, nu era la curent cu porecla lui Florinel Coman: "Este prima oară când aflu. Nu ştiam", a replicat mijlocaşul lui Olympique Lyon, Lucas Tousart, atunci când a fost întrebat despre porecla atacantului de la FCSB.

Meciul dintre România şi Franţa este programat luni, de la 22:00, la Cesena. În cazul unui rezultat de egalitate, ambele echipe sunt sigure de prezenţa în semifinalele turneului final din Italia şi San Marino.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare