Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Chiajna 3-0. Elevii lui Eugen Neagoe încheie anul pe loc de play-off. A şasea înfrângere pentru echipa lui Dorinel Munteanu

VIDEO | Sepsi - Chiajna 3-0. Elevii lui Eugen Neagoe încheie anul pe loc de play-off. A şasea înfrângere pentru echipa lui Dorinel Munteanu

Superliga

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, formaţia Concordia Chiajna, în etapa a 21-a a Ligii 1.

Simonovski (35), Ştefan (45+2) şi Nouvier (59), din penalty, au marcat golurile unui succes fără emoţii pentru gazde. În urma acestei victorii, Sepsi acumulează 33 de puncte şi o egalează în clasament pe Viitorul, căreia îi ia faţa şi urcă pe locul al patrulea, graţie golaverajului. 

Pentru elevii lui Dorinel Munteanu aceasta este a şasea înfrângere la rând. Chiajna este penultima în Liga 1, cu 17 puncte, la patru puncte avans de Voluntari.

VIDEO | Sepsi - Chiajna 3-0 (Simonovski 35', F. Ştefan 45+2', Nouvier 59'-penalty)

Echipele de start: 

Sepsi: Niczuly - G. Moura, Viera, Jovanovici (Karnitskiy 45'), Sato (Drăghici 65') - Velev, A. Rus - Nouvier (Mensah 77'), Vaşvari, Fl. Ştefan - Simonovski
Rezerve: Fejer, Mensah, S. Drăghici, Hadnagy, Ursu, Karnitskiy, Hamed
Antrenor: Eugen Neagoe

Chiajna: A. Caparco - G. Matei, A. Marc, Albu, Bărboianu - Stănică - R. Grădinaru, Deaconu, M. Cristescu (Guessan 68'), P. Ivanovici - P. Batin

Rezerve: A. Costache, Prepeliţă, Măzărache, Guessan, Panait, Leca
Antrenor: Dorinel Munteanu


Final.

Min. 76: Bară Chiajna! Batin trimite în bară din unghi.

Min. 63: Încă o ocazie pentru gazde. Velev şutează bine din afara careului, dar Caparco intervine din nou şi scoate în corner.

Min. 59: Gol Sepsi! Bryan Nouvier transformă fără probleme penalty-ul, cu o execuţie pe centrul porţii, şi duce scorul la 3-0.

Min. 57: Penalty Sepsi! Florin Ştefan este faultat în careu de Matei, iar centralul partidei acordă lovitură de la 11 metri şi cartonaş galben pentru fundaşul Chiajnei.

Min. 50: Ocazie mare Sepsi! Viera, cât pe ce să închidă meciul. Caparco are, însă, o intervenţie excelentă la reluarea cu capul a fundaşului gazdelor.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Pauză.

Min. 45+2: Gol Sepsi! Internaţionalul de tineret Florin Ştefan urcă scorul la 2-0 şi ajunge la trei goluri în acest sezon, în urma unei execuţii plasate din interiorul careului, fără nicio şansă pentru Caparco.

Min. 35: Gol Sepsi! Simonovski deschide scorul cu un şut din 16 metri, după o pasă ideală a lui Nouvier.

Min. 32: Ocazie imensă a celor de la Sepsi. Andrei Marc scoate incredibil de pe linia porţii şutul lui Vaşvari.

Min. 20: Ocazie Chiajna. Grădinaru şutează din unghi, însă fără probleme pentru Niczuly.

Min. 18: Ocazie Sepsi. Rus şutează bine din afara careului, însă mingea trece puţin peste poartă.

Min. 15: Ocazie Sepsi. Ştefan a fost cât pe ce să rămână în poziţie ideală, dar a greşit preluarea, iar mingea a ajuns în braţele lui Caparco.

Min. 1: A început meciul.


Cu o victorie, Sepsi are asigurat locul de play-off la finalul lui 2018, pentru că ar acumula 33 de puncte şi indiferent de ce rezultate vor obţine Astra şi Gaz Metan, cele două echipe cu 28 de puncte, nu ar mai putea pierde locul 5, pe care se află în acest moment. 

  • LIVE VIDEO | Sepsi - Concordia Chiajna, vineri, de la 20:00, pe Telekom Sport 1

În schimb, Chiajna lui "Munti" se află într-o situaţie extrem de proastă, fiind pe locul 13, penultimul în clasament, cu înfrângeri pe linie în ultimele cinci partide, cea mai recentă, fiind şi cea mai spectaculoasă, 3-6 cu Poli Iaşi pe o ninsoare ca în poveşti la Chiajna. 

Afla mai multe despre: concordia chiajnasepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare