Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi continuă să fie una dintre revelaţiile Ligii 1. Neagoe: ”Victoria cu Dunărea este foarte mare!”

VIDEO | Sepsi continuă să fie una dintre revelaţiile Ligii 1. Neagoe: ”Victoria cu Dunărea este foarte mare!”

Superliga

Comentarii

Sepsi a câştigat cu 3-0 la Călăraşi şi se menţine pe loc de play-off. Eugen Neagoe spune că acest succes este foarte important în ceea ce înseamnă obiectivele echipei din Sfântu Gheorghe.

Eugen Neagoe a reuşit un nou succes în Liga 1, dar încearcă să-şi menţină jucătorii concentraţi şi spune că partida cu Chiajna, din următoarea etapă, este foarte grea, deşi Concordia a pierdut cu 6-3 în faţa lui Poli Iaşi:

”Sunt foarte mulţumit, în primul rând de rezultat. Este o victorie foarte importantă, mare. Vreau să i-o dedicăm patronului. Azi a împlint 47 de ani, îi doresc la mulţi ani şi această victorie o dedicăm lui. Cred că a fost un joc bun, a fost un joc de angajament, de luptă. Cred că am reuşit să ne adaptăm la condiţiile care sunt în acest moment şi ne-a ieşit. Urmează o partidă foarte grea, foarte importantă, Chiajna vine după un joc nereuşit, după foarte multe jocuri în care nu au câştigat. Trebuie să fim foarte, foarte atenţi dacă vrem să ne înscriem la play-off, trebuie să câştigăm ultimul joc pe care îl avem în acest an. E acasă, în faţa suporterilor şi cred că avem armele necesare. Depinde numai şi numai de noi”, a declarat Eugen Neagoe.

Gabriel Vaşvari este şi el cu gândul la meciul cu Chiajna: ”Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm la Călăraşi, pe un teren greu, dar totuşi a fost mai bun terenul decât cum am jucat noi ultimele trei meciuri, pe terenuri îngheţate. Măcar nu alunecam şi puteam să pasăm cât de cât. Ne-a ieşit jocul, am reuşit să marcăm, ne-am adjudecat cele trei puncte şi, la ultimul joc, cu Chiajna, să ne facem suporterii fericiţi la ultimul meci din acest an. Mai e o etapă, cum am spus. Dacă nu reuşim să câştigăm cu Chiajna, putem coborî iar câteva locuri. Ei vin după o înfrângere şi sigur îşi vor da viaţa să scoată ceva la Sfântu Gheorghe”.

Afla mai multe despre: sepsidunarea calarasiliga 1eugen neagoevasvari 

viewscnt
Articole similare