Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi - Dinamo 0-1. Păstrează şanse! "Câinii" leagă a doua victorie la rând şi continuă să viseze la play-off

VIDEO | Sepsi - Dinamo 0-1. Păstrează şanse! "Câinii" leagă a doua victorie la rând şi continuă să viseze la play-offgalerie foto
Comentarii

Dinamo a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a 23-a a Ligii 1, într-un meci transmis în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe telekomsport.ro.

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de Dan Nistor, în minutul 57. Căpitanul dinamoviştilor a transformat fără probleme o lovitură de la 11 metri obţinută de Simon Zenke. După reuşita "câinilor", cei de la Sepsi au nimerit de două ori transversala, mai întâi prin Daisuke Sato (59), apoi prin Ibrahima Tandia (59).

S-a terminat 1-0, iar Dinamo acumulează 28 de puncte şi urcă pe locul al zecelea, la cinci puncte în spatele celor de la Sepsi, care ocupă ultima poziţie care duce în play-off. 

În ultimele trei runde ale sezonului regulat, Dinamo întâlneşte FC Botoşani, Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna, în timp ce Sepsi mai are de jucat cu Gaz Metan, Viitorul şi CFR Cluj.

VIDEO | Sepsi - Dinamo 0-1 (D. Nistor 57'-pen.)

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly - De Moura, Viera, I. Jovanovic (F. Ştefan 58), D. Sato - Velev, Ad. Rus - Y. Hamed (Drăghici 31), G. Vaşvari, Tandia - Simomovski (Mensah 63)
Rezerve: Abud, Karnitski, Rudol, F. Ştefan, Drăghici, Mensah, Fejer
Antrenor: Eugen Neagoe

Dinamo: McDermott - Sorescu, Klimavicius, Grigore, Aliji - Filip - Jaadi (Pesic 82), Ait-Atmane (D. Popa 54), Nistor (N'Diaye 61) Zenke - Montini
Rezerve: Muţiu - D. Ciubotariu, Mustoe, Pesic, N'Diaye, D. Popa, Papazoglu
Antrenor: Mircea Rednic


Min. 80: Bară Sepsi! Tandia execută impecabil o lovitură liberă din marginea careului de 16 metri, lateral dreapta, iar mingea loveşte încheietura barelor şi iese în aut de poartă.

Min. 59: Bară Sepsi. Daisuke Sato, la un pas de egalare, cu un şut bun din afara careului.

Min. 57: GOL Dinamo! Nistor transformă fără probleme penalty-ul: şut cu latul în stânga lui Niczuly, care a plonjat în dreapta.

Min. 56: Penalty Dinamo! "Câinii" beneficiază de o lovitură de la 11 metri, după o intervenţie imprudentă a lui Jovanovic asupra lui Zenke.

Min. 46: S-a reluat meciul.

Pauză.

Min. 22: Ocazie Dinamo. Reda Jaadi îl deposedează pe Gabriel în flancul stâng, apoi pătrunde în careu, dar şutează lamentabil în plasa laterală.

Min. 9: Ocazie Dinamo! "Câinii" dau replica prin Ricardo Grigore, care prinde o "torpilă" de la 25 de metri, dar Niczuly are reacţie şi parează.

Min. 5: Ocazie Sepsi! Gazdele au prima şansă de gol a întâlnirii, prin Tandia, care trece lejer de doi dinamovişti, şi şutează periculos din unghi, mingea trecând la mică distanţă de poarta lui McDermott.

Min. 1: A început meciul de la Sfântu Gheorghe.


UPDATE 18:50

Avem echipa de start aleasă de Mircea Rednic. 

Dinamo a început excelent în 2019 şi a câştigat categoric meciul cu Poli Iaşi, scor 3-0. De cealaltă parte, Sepsi e la polul opus, pierzând neaşteptat confruntarea de la Botoşani, scor 2-4. În ultimele confruntări directe, Dinamo şi Sepsi n-au găsit drumul spre gol. S-a terminat 0-0, iar acum miza este şi mai mare. Ambele formaţii se luptă pentru un loc de playoff.

Trupa lui Mircea Rednic s-a transformat în această iarnă şi ţinteste o calificare miraculoasă în playoff. ”Câinii” sunt pe locul 11, cu 25 de puncte acumulate în primele 22 de runde. De cealaltă parte, echipa antrenată de Eugen Neagoe se află pe locul şase, cu 33 de puncte strânse până acum.

În cazul în care Dinamo nu va câştiga această partidă, atunci şansele de calificare în playoff vor fi practic inexistente. Dacă Sepsi va învinge, atunci Dinamo e sigură că va juca în playout.

În cele două deplasări făcute de Dinamo la Sfântu Gheorghe, ”câinii” au câştigat-o pe prima, scor 3-0, dar au pierdut-o pe cea mai recentă, scor 0-2.

Afla mai multe despre: dinamosepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare