Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Sepsi e nemulţumită de rezultatul obţinut contra campioanei: ”Am dominat în totalitate până la eliminare!”

VIDEO Sepsi e nemulţumită de rezultatul obţinut contra campioanei: ”Am dominat în totalitate până la eliminare!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I.


Golul a fost marcat de Debeljuh, în minutul 72.

Gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 49, când a fost eliminat Bouhenna după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Florin Ştefan (Sepsi) a fost scos cu ambulanţa de pe teren, după ce a suferit o accidentare în repriza a doua.

”Îmi pare rău că în prima repriză am ratat două ocazii mari în prima repriză, acolo s-a decis soarta partidei. Am zis că a doua repriză ieşim mai puternici, dar la 3-4 am luat şi al doilea galben şi acolo s-a distrus tot” a mărturisit Ştefănescu după joc. Fotbalistul gazdelor a ratat două ocazii uriaşe în acest meci.

Tot la finalul partidei, Aganovic, fotbalistul celor de la Sepsi, a declarat: ”Am dominat jocul în totalitate până la cartonaşul roşu. Asta e, din păcate aşa se întâmplă în fotbal. Ei au fructificat, pentru că sunt echipă experimentată. Noi nu am dat golurile când trebuia. Şi când am fost în 10 jucători am avut ocazii şi ne-am dus peste ei. Şi atunci am fost buni. Meritam mai mult azi, dar aşa e în fotbal. Pe noi ne interesează ce facem noi, ne interesează să intrăm în playoff”

Afla mai multe despre: aganovicştefănescu 

viewscnt
Articole similare