Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi OSK - Viitorul 2-2. Lovitură de teatru! Sepsi egalează la ultima fază! Antrenorul Csaba Laszlo este eliminat

VIDEO | Sepsi OSK - Viitorul 2-2. Lovitură de teatru! Sepsi egalează la ultima fază! Antrenorul Csaba Laszlo este eliminat

Superliga

Comentarii

Sepsi şi Viitorul au terminat la egalitate, scor 2-2, într-o partidă din cadrul etapei a 4-a din Liga I. Gazdele au egalat dramatic, la ultima fază, prin Bouhenna, în minutul 90+3.

Viitorul Constanţa a ratat şansa de a rămâne singura echipă cu maximum de puncte după primele patru etape. Trupa lui Hagi a intrat în dezavantaj la pauză, după golul lui Carnat, din minutul 37, dar a reuşit să întoarcă rapid scorul în partea a doua.

Ciobanu, cu o super execuţie, şi Eric au făcut 2-1 pentru Viitorul, iar fosta campioană se pregătea să bifeze a patra victorie la rând din acest sezon.

Numai că Sepsi a dat lovitura la ultima fază! Bouhenna a profitat de eroarea de marcaj a lui Ţîru şi de ezitarea lui Căbuz şi a marcat, cu capul, golul egalizator.

LIVE Sepsi - Viitorul 2-2 (Carnat 37, Bouhenna 90+3 / Ciobanu 46, Eric 51)

  • Sepsi: Fejer - Dimitrov, Barisic, Tincu, Stefan - Vasvari - Velev, Flores, Andrezly, M. Stefanescu - Carnat
  • Viitorul: Căbuz - Boboc, Tîru, Ghiţă, De Nooijer - Artean, Ciobanu, Filip - Eric - Calcan, Pitu
     

Min. 90+3: GOOOL SEPSI! Bouhenna restabileşte egalitatea la ultima fază, cu o lovitură de cap!

Min. 51: GOOOL VIITORUL! Eric transformă penalty-ul şi e la un gol în spatele lui Wesley, în topul marcatorilor străini în Liga I.

Min. 50: PENALTY PENTRU VIITORUL! Calcan cade în careu, iar Horaţiu Feşnic arată punctul cu var!

Min. 46: GOOOL VIITORUL! Ciobanu trage de la 20 de metri, iar Fejer nu reuşeşte să intervină!

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 37: GOOOL SEPSI! Carnat îl învinge pe Căbuz cu un şut puternic! Gazdele deschid scorul.

Min. 24: Ciobanu trage de la distanţă, însă mingea mijlocaşului de la Viitorul nu atinge ţinta.

Min. 12: Şutul lui Steliano Filip este deviat, iar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Fejer.

Min. 1: A început meciul.

INFO: Portarul Niczuly s-a accidentat la încălzire şi a fost înlocuit, în echipa de start, de Fejer.

LIVE VIDEO | Sepsi OSK - Viitorul Constanţa, duminică, de la 21:00, la Telekom Sport 1

Liderul Ligii 1 vrea să îşi ia revanşa în faţa fanilor după eliminarea din UEFA Europa League pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Elevii lui Hagi au pornit ca din "tun" în acest start de Liga 1 şi se află pe locul 1, alături de U Craiova, dar cu un golaveraj superior. Trei victorii din trei are echipa lui Gică Hagi în acest sezon, marcând de nouă ori şi primind doar două goluri. 

Sepsi nu a câştigat niciun meci în acest sezon, în fapt remizând în toate cele trei etape de până acum. Chiar dacă atacul nu s-a ridicat până acum la nivelul ofensivei din stagiunea trecută, Sepsi a continuat campania de transferuri şi înainte de acest meci pentru a îşi rezolva problemele în atac. Defensiva este cea mai bună din Liga 1, un singur gol a primit formaţia lui Csaba Laszlo. 

În ultimul meci direct jucat pe stadionul din Sfântu Gheorghe, cele două formaţii au remizat, 0-0. Totuşi, Viitorul porneşte cu un avantaj moral, din moment ce au câştigat ultimul meci direct, 3-1 pe "centralul" din Ovidiu. 

Afla mai multe despre: sepsiviitorulliga 1 

viewscnt
Articole similare