Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sepsi, pe podiumul Ligii 1. „Elevii” lui Eugen Neagoe se pot lăuda şi cu cel mai rapid gol din acest sezon

VIDEO | Sepsi, pe podiumul Ligii 1. „Elevii” lui Eugen Neagoe se pot lăuda şi cu cel mai rapid gol din acest sezon

Superliga

Comentarii

Sfântu Gheorghe a devenit o adevărată redută în acest sezon. Cu Dunărea Călăraşi, echipa lui Neagoe a bifat a treia victorie pe teren propriu, din tot atâtea meciuri, dar şi mai important, Sepsi nu a primit niciun gol acasă.

Golul marcat de Simonovski a fost cel mai rapid din acest sezon de Liga 1.

„A fost o victorie muncită. Poate nu am avut nici noi cea mai bună partidă astăzi, probabil s-a resimţit meciul de luni de la Botoşani, o deplasare destul de lungă şi un meci foarte greu acolo, dar până la urmă ne bucurăm că am reuşit să ne adjudecăm cele trei puncte”, a spus Vaşvari la finalul partidei.

„Suntem foarte fericiţi pentru al treilea meci acasă cu victorie. Acest lucru se datorează fanilor. Dacă vom reuşi să continuăm astfel, putem ajunge departe”, este de părere Moura.

Pentru Dunărea e primul eşec în deplasare din acest sezon. Echipa lui Alexa intră însă în pauza cauzată de meciurile naţionalei cu suficient de multe puncte. Cu două victorii şi trei remize, nou-promovata stă în zona de playoff.

„Cred că nu trebuia să pierdem jocul de azi. Am prins o echipă Sepsi mult sub ceea ce au arătat ei în campionatul ăsta. Am avut situaţii pe final şi cu puţină şansă puteam să şi marcăm”, a spus Dan Alexa.

„E important ca la sfârşitul campionatului să rămâi în prima ligă , deocamdată suntem acceptabil unde suntem, nu ştiu dacă mulţumitor, pentru că eu cred că şi cu Craiova şi aici puteam să scoatem mai mult”, a afirmat Straton.

Afla mai multe despre: liga 1 

viewscnt
Articole similare